Mit gondoltok azokról az emberekről akik nem akarnak soha gyereket?
Nalam pont az van, hogy a csalad az aki sosem piszkalnmiatta. Tudjak, hogy az elso a tanulas, es az, hogy ne a semmire vallaljunk majd egyszer gyereket.
Diakmelonal van 3 teljesallasos fa*zi, akik heti rendszeresseggel kerdezik, hogy miert nincs 23 evesen gyerekem, es a baratom miert nem a ferjem..
Egyszer annyira kiborultam ettol, hogy megmondtam neki, hogy nem tervezem ezen a sza* helyen ledolgozni a hatralevo eletem, pont ezert jarok egyetemre. O viszont nagyon magara vette, mert 20 evesen veletlen csinalt egy gyereket egy nonek, kibukott az egyetemrol, es heti 60 oraban ott gurizik most, hogy eltartsa oket, es fizesse a hitelt a lakasra.
Pontosan azt, amit leírtál: hogy soha nem akarnak gyereket, se többet, se kevesebbet nem jelent, bár a vélemény sokaknál még megváltozhat, de ha nem, az sem baj.
Lehet, sok rossz tapasztalata volt pl. családon belül, nem tudhatod.Lehet, zsigerből nem kedveli a gyerekeket.
Nekem az a fura, hogy akik nem akarnak, azoktól rendre számon van kérve, hogy miért nem, míg azoktól, akik szülnek senki sem kérdezi meg, hogy miért szültél (pasi esetében miért lett gyereked).
Én csak azt nem értem, miért kell itt heti szinten megkérdeznie valakinek? Miért bújja valaki a gyerekvállalás kategóriát, ha nem érdekli?
Miért böfögi be unos untalan, hogy "te vállaltad, fogadd el, én ezért nem vállalok" (állandóan előfordul).
Amikor (még) nem akartam gyereket, be se szagoltam gyerekes témákba.
Amikor még nem volt, de már akartam, de még nem lehetett, akkor kezdtem olvasgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!