Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ajánlanátok valamit kistesó...

Ajánlanátok valamit kistesó érkezése témában?

Figyelt kérdés
Majdnem 2 éves lesz a fiam, amikor a tesója érkezik. Létezik az ô korának megfelelô könyv, vagy hasonló anyag, amit ajánlani tudtok a témában?
2018. júl. 17. 18:01
 1/6 anonim ***** válasza:
81%

2,5 éves volt a nagyobb lányom amikor a kicsi született, neki a Franklin és a kistesót, a Barnabás sorozatból és a Bori sorozatból a testvéreset olvastuk. Tudatosítottuk, hogy mire számíthat. Nem lesz játszótárs, anya terheltebb lesz, de megy, amint tud. Minden a legnagyobb rendben zajlott. Most 15 hónapos a kicsi, a normál tesós vitákon kívül semmi zűr.

A lányom egyébként nagyon jól beszélt és értett már 2 évesen.

2018. júl. 17. 18:08
 2/6 A kérdező kommentje:

Szuper, köszi, jöhet még.

Igen, azt is akartam írni, h a korához képest ô is sokat beszél, nagy a szókincse. Meg szereti is a könyveket.

2018. júl. 17. 18:24
 3/6 anonim ***** válasza:
2018. júl. 17. 19:06
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Finy Petra: Tesó ügy. Nálunk nagyon bejött, a főszereplő kislány Emma benne és a nagyobbik lányom is Emma. Arányosan és viccesen, meglehetősen pontosan meséli el a kistesó érkezését a fogantatástól kb. 3 éves korig.
2018. júl. 17. 19:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem az APG könyvek verhetetlenek ilyesmi témában, még ha felnőtt fejjel bugyuták és nem is nagyon szeretik (én is halálosan untam)

Szóval Anna és Peti -Kistestvér érkezik c. kötete szerintem nagyon jó.

2018. júl. 18. 08:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2018. júl. 18. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!