2-2.5 éves igen érdeklődő aktív gyerkőccel milyen jellegű nyaralást, esetleg konkrétan melyik szállodat, települést ajanlanatok?
Az alsopahoki kolping hotel eleg gyerekbarat, bar en meg nem voltam ott, de allitolag nagyon sok a gyerekneknek szervezett program. Nagyon sokan imádják és visszajárnak, de már azt is hallottam, hogy túl gyerekbarát, bár ez nemtudom hogy kivitelezhető.
Ahol mar en is voltam az a Velence Resort and Spa (magyarorszagi velence) ott jo a wellness van jatszohaz felugyelettel ott is lehet hagyni a gyereket, nagy setalo plusselefant, sok-sok animátor, kézműves foglalkozások, es ilyen "dzsungel jatszohaz", vacsoranal gyerekmenu, es minidisco is van. En utoljara kb 3 eve voltam akkor ezek voltak, az egyetlen hatranya hogy nagy a tomeg es hogy eleg draga.
Melyik wellness hotelben voltatok? Bocs a kérdésért, de gyűjtöm az infót.
Amit ajánlok a Velence Hotel Resort Spa. Majdnem egész napra lekötötték volna a gyerkőcöket anno, alig bírtuk "elvonszolni" őket. Szuper jó a játszóháza is, de tematikus napokkal is készülnek, a lányom 2,5 volt, mikor először ott jártunk, nagyon élvezte. A gyerekmedencéje is szuper. Ha meg más programot szeretnétek, ott a Velencei tó, a hattyúkkal, kint is jó a játszótér, a közelben van a dinnyési Várpark, sok mini várral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!