Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Komolyan fog venni az orvos?

Komolyan fog venni az orvos?

Figyelt kérdés
Fogamzasgatlo abbahagyasa utan relative gyorsan beallt a ciklusom, viszont mar 7 napja kesik.. teszteltem, negativ. Felkereshetem ezzel az orvost holnap, vagy kinevet es inkabb varjak? Fontos lenne a szabalyos ciklus, kisbabat szeretnenk (nyilvan amugy is fontos:). Sajnos tizenevesen sokszor, sokan elkuldtek, hogy nem tudnak segiteni a problemamon (ugy kell elkepzelni, hogy pl megjott, utana 50napra jott meg, majd 2 het mulva enyhebben es megint 50-56 nap mulva erosen, gorcsolosen... majd megint 2 het mulva gyengebb verzes es igy tovabb..ez volt a "rendszer") csak fogamzasgatlot irtak, hogy majd beallitja. Februarba hagytam abba azota szep rendszeres volt, most meg ez van. Szivesen fogadok minden tanacsot.

2018. júl. 3. 23:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Én magánban mennék el. Ott foglalkoznak is veled érdemben.
2018. júl. 4. 07:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Egy ev is eltelhet mire beall a menstruatio

Ne turelmetlenkedj

2018. júl. 4. 08:44
 3/4 A kérdező kommentje:
8 evig nem allt be, utana irtak fel a fog.gatlot, es most ez a helyzet. Azt hiszem eleg turelmes voltam :DDDD
2018. júl. 4. 11:03
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy korábban 8 évig vártál, de... - mennyi ideig szedtél fogamzásgátlót? - mikor hagytad abba? Hány napos most a ciklusod? - Hőmérőzöl reggelente, hogy tudd, mikor ill. van-e egyáltalán peteérésed? Stb, stb.

Sok kérdés felmerülhet még, szerintem menj el orvoshoz, és tényleg érdemes lenne magándokihoz járni, pláne ha babát szeretnétek (várandósan is több értelme van magánorvoshoz járni, legalábbis első babával) ;-) tapasztalat.

2018. júl. 4. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!