Mikor terveztek gyereket?
Én sem fogok szülni soha.
Miért lépett meg amúgy kérdező? Azt hitted mindenki akar gyereket? Én speciel nem szeretem a gyerekeket, persze édesek 5-10 percig, aztán ahogy el kezdenek sírni, adom
is vissza az anyjuknak. Idegesít a gyerekbömbölés, a vinnyogas, hiszti stb. És a környezetemben is csak azt látni, hogy iszonyatosan rengeteg sok probléma van egy gyerekkel, szinte csak negatívumot találni benne. Egy szóval mert kicsit sem vágyom ra, azért.
Én sem vágyom gyerekre.. aggaszt is a dolog, de ezt nem tudom megváltoztatni. Kicsi korom óta idegesítenek a gyerekek. Még ovis voltam, amikor a babák már ellenszenvet és undort váltottak ki belőlem. Nem tudom, mi lehet az oka :/ igazából sajnálom ezt... de emiatt és a hihetetlen nagy felelősség és macera miatt nem szeretnék gyereket (nyilván ettől függetlenül később még lehet, hogy lesz, ki tudja)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!