Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor terveztek gyereket?

Mikor terveztek gyereket?

Figyelt kérdés
Nők férfiak egyaránt válaszolhatnak.
2018. júl. 3. 18:40
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
15%

Én sem fogok szülni soha.

Miért lépett meg amúgy kérdező? Azt hitted mindenki akar gyereket? Én speciel nem szeretem a gyerekeket, persze édesek 5-10 percig, aztán ahogy el kezdenek sírni, adom

is vissza az anyjuknak. Idegesít a gyerekbömbölés, a vinnyogas, hiszti stb. És a környezetemben is csak azt látni, hogy iszonyatosan rengeteg sok probléma van egy gyerekkel, szinte csak negatívumot találni benne. Egy szóval mert kicsit sem vágyom ra, azért.

2018. júl. 4. 19:29
 22/23 anonim válasza:

Én sem vágyom gyerekre.. aggaszt is a dolog, de ezt nem tudom megváltoztatni. Kicsi korom óta idegesítenek a gyerekek. Még ovis voltam, amikor a babák már ellenszenvet és undort váltottak ki belőlem. Nem tudom, mi lehet az oka :/ igazából sajnálom ezt... de emiatt és a hihetetlen nagy felelősség és macera miatt nem szeretnék gyereket (nyilván ettől függetlenül később még lehet, hogy lesz, ki tudja)

23/L

2018. júl. 5. 06:32
 23/23 A kérdező kommentje:
Talán azért lepett meg, mert a környezetemben nem ezt látom. Mindenki gyereket szeretne vagy már van is nekik, a közösségi médián is csak ezt látom. :) Egyébként valahogy én se szerettem volna soha. Talán most 30 körül ez picit változni fog... :D
2018. júl. 5. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!