Mikor terveztek gyereket?
Figyelt kérdés
Nők férfiak egyaránt válaszolhatnak.2018. júl. 3. 18:40
1/23 A kérdező kommentje:
Úgy értem hány évesen szeretnétek?
2018. júl. 3. 18:41
2/23 anonim válasza:
Nem tervezek gyereket szülni.
33/N
3/23 anonim válasza:
Amint meglesz a megfelelő anyagi és érzelmi hátterem, és megfelelő lesz az életkorom.
4/23 anonim válasza:
A következő életemben,de csak akkor ha férfinak születek.37n
5/23 anonim válasza:
Sohasem, mert öröklődő, autoimmun betegségem van.
6/23 anonim válasza:
4 éve van párkapcsolatom, én 22 éves vagyok, a párom 24. Mindketten dolgozunk, az anyagi hátterünk megvan. Ha továbbra is minden oké lesz, akkor 2-3 év múlva jöhet a baba.
8/23 anonim válasza:
20 éves koromtól próbálkoztunk, az első végül sokára, 25 éves koromban fogant meg. A másik 3 gyorsan követte őt. 😊
9/23 Nosco válasza:
32 vagyok (férfi) és van egy 1.5 éves fiam. Most tervezzük a kis testvért.
10/23 anonim válasza:
22vagyok a párom 38ffi 4éve vagyunk együtt, igazából akár arott is lehetne minden hozzá de még szeretnék várni 2-3évet,addig magunka szeretnék koncentrálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!