András vagy Richárd? Nem tudunk dönteni.
Richárd!
Kiskorom óta tudom, hogyha fiam lesz akkor ezt a nevet kapja majd.
Mindkettő a kedvenceim közé tartozik, de inkább a Richárdot adnám, ha illik a vezetéknévhez (a miénkhez sajnos nem :(). Viszont a Ricsi becézés nagyon nem tetszik, ebből a szempontból az András előnyben van, mert pl. az Andris becézés jobb (nem Bandi).
De mindkettő szép név :)
Én is így voltam, de el kell engedjem ezt a vágyam, 3.baba is kislány, és nem lesz több gyerek...
De +1 szavazat a Richárdra.
A Ricsi az cigánynév, a cigányok adják én a fővárosi bíróságon voltam anno gyakornok, mint jogász és minden második cigány elítélt, vádlott Ricsi volt...
Az András felkapott volt a hetvenes nyolcvanas években de nekem soha nem tetszett...
Sok nagyon aljas embert ismertem akinek András volt a neve.
Kikombóztam nektek egy egy ilyet:
Andobárd:) még egy: Archiebald, még egy: Joakhim, még egy Achilles:) Andorárd:):) Andrihárd:) Anhiárd:D:D:D
Na jó, hát nemtom, nekem az
András valamivel jobban tetszik, mint a Richárd:)
Minden jót ám!:)
Vagy például még tudod, mit lehetne, Kérdező? :) Na, arra gondolok, hogy AMINT MEGLÁTJÁTOK A GYEREKET, RÖGTÖN KIDERÜL, HOGY MELYIK NÉV FELÉ HÚZ:) Nem tom, megszületett-e már, de lehet, hogy születése után egyértelmű lesz, hogy melyik név illik hozzá jobban:):):)
Majd légyszi, Kérdező, írd meg, hogy mi lett a kis tündérke neve!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!