Ti mit gondoltok ezekről a nevekről?
Figyelt kérdés
Lány: Brigitte, Hunóra, Sára
Fiú: Ádám, Richárd
2014. okt. 4. 18:17
1/9 anonim válasza:
Lányból egyik sem tetszik, a Hunóra egyenesen borzalmas. Az Ádám számomra unalmas, a Richárd nem tetszik.
2/9 anonim válasza:
Nem Brigitta és Honóra?....na mindegy, akármelyik is, egyik sem tetszik, ha muszáj lenne választani, akkor Brigitta(e).
Fiúk közül az Ádám tetszik. :)
3/9 anonim válasza:
Brigitte: Brigittaként tetszene, így idegenkedő.
Hunóra: szörnyű... Félek, hogy a Hunor nyomán ez is divatba fog jönni.
Sára: ez a legszebb a három közül, bár ezt se szeretem.
Ádám: ezt választanám.
Richárd: ez is tetszik, de az Ádám jobb.
4/9 anonim válasza:
Brigitta, Ádám
Ezek tetszenek azok közül, amit ìrtál. Mondjuk a vezetéknév sem mindegy.
5/9 anonim válasza:
A lányok közül a Hunóra egyenesen borzalom, a többi névvel nincs bajom, fiúknál ugyanez. :)
6/9 anonim válasza:
A BrigittA miért nem jó? Miért e??? Amúgy én arra szavaznék.
7/9 anonim válasza:
Lánynevek közül csak a Sára, fiúnevek közül Ádám. A másik két lánynév borzalmas, a Richárd pedig nekem közömbös, nem adnám.
9/9 anonim válasza:
Ádám elmegy.
Richárd még mindig első helyen áll nálam (ha fiam lett volna, ezt a nevet kapja.)
A lánynevek viszont szörnyűek szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!