Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák nálatok is van olyan...

Anyukák nálatok is van olyan h úgy érzitek elfaradtatok?

Figyelt kérdés
Az én fiam másfél éves egésznapos gyerek . Egesznap pörög meg mostanában sokat is volt beteg :/ éjfélkor alszik el És reggel 8kor kel. Nálatok is van olyan érzés mintha elfaradtatok volna ? Vagy esetleg a fáradtságtol szedelegtek? Én már ott tartok h sokszor koncentrálni se tudok a dolgokra :/ :D
2018. jún. 25. 21:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Viccen kívül,próbáld meg néha, legalább pár órára Apára/Nagymamára/Keresztszülőkre bízni. És nem szégyen,vegyél egy fürsőt,aztán feküdj le aludni. Hidd el feltöltődsz majd. ;-)
2018. jún. 25. 21:31
 2/6 anonim ***** válasza:
61%
4 lányom van, szerinted? 😂 Egyébként nekem ilyenkor simán egy este elég. Este hazajön a férjem 6 körül, szólok neki és onnantól én nem vagyok, csak annyira, hogy a picit megszoptatom. Fürdés-vacsi-mese-fektetés az apjuké. Kb 2 havonta egy ilyen alkalom bőven elég. 😊 Egyébként semmi extrát nem csinálok, általában lefekszem egy vödör fagyival a kedvenc sorozatom elé.
2018. jún. 25. 21:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Minden nap. :) délelőtt és délután is menni kell velük. 3 és másfél évesek. Ma pl.délelőtt uszodában voltunk, délután játszótéren 2 órát. Persze a nagy tojt aludni délben. Hulla vagyok, megyek is aludni. Kitartás.
2018. jún. 25. 21:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Amíg egy gyerekkel itthon voltam, addig nem nagyon volt ilyen, pedig nem aludt egyben 8 órát. Mindenre volt időm. Mióta dolgozni is kell, azóta sokszor vagyok fáradt.
2018. jún. 25. 22:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen. Bár mázlim van, este 8-tól reggel 6-ig általában alszanak, meg nappal is 1 órát ebéd után. 11 hónapos és 2,5 évesek, a kicsi most indult el de meg se áll plusz mindig azt csinálja amit nem kéne, a nagy dacol ezerrel, hol egymást akarják nyúzni egy játékért. Ráadáaul ételallergiájuk is van ami nekem elég sok pluszt jelent, ami megvehető (pl virsli) azt bármilyen boltban nem kapom meg, de kenyeret, kekszet hasonlókat nekem kell csinálni, aztán most is fél napot töltöttünk gasztron múlthéten, hát húzós néha...

Igen nálam a szédelgés elég típikus ha fáradt vagyok, meg a szemem könnyezik folyamatosan, míg sokat éjszakáztam a beszédem is akadozott, nemrég óta alussza át az éjszakát a kicsi de 5 hónapos korig borzalom volt minden éjszaka. 1 hét van vissza a férjem nyári 2 hetes leállásából, már kitartok. :D

2018. jún. 25. 22:58
 6/6 anonim ***** válasza:
*vagyis leállásáig. Utána 2 hétig itthon lesz ő is.
2018. jún. 25. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!