Kedves Anyukák! Nem szoktatok ezen az oldalon perverz privát kérdéseket kapni?
Velem egyre gyakrabban előfordul, hogy mindig más néven, de nagyon gusztustalan üzeneteket, kérdéseket kapok valami aberrálttól. Azért kérdezem, mert csak Gyerekvállalás témában szoktam hozzászólást írni, így nyilván ez az alak is itt nézelődik és választja ki, kiknek ír.
Ha több anyukát is már megkeresett, akkor érdemes lenne jelezni az oldal üzemeltetőinek.
Én is kapok néha ilyeneket.
Tiltom egyből.
De, gyakran, ráadásul általában elég régi válaszaim kapcsán jut el hozzám a levélíró.
Ilyeneket szoktak írni (nekem is mindig más néven):
"Kérlek bocsáss meg, hogy zavarlak priviben és olyan kérdést teszek fel, ami nem kapcsolódik a te eredeti kérdésedhez, de szeretnék kérdezni valamit, amit máshogy nem tudok.
Azt szeretném kérdezni, hogy elképzelhetően tartod, hogy bizonyos pénzösszegért lefeküdj egy férfivel, és ha igen, mennyire lenne ez a pénz?"
"Kérlek bocsáss meg, hogy zavarlak priviben és olyan kérdést teszek fel, ami nem kapcsolódik a te eredeti kérdésedhez, de szeretnék kérdezni valamit, amit máshol nem tudok.
Hogyan tudnám a spermámat visszatartani, hogy ne jöjjön ki olyan gyorsan?"
"Eladnád kidobás helyett az elhasznált óvszereket?
Ha igen akkor mennyiért darabjukat?
Komolyan megvenném!"
És ez csak egy része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!