Kedves Anyukák! Nem szoktatok ezen az oldalon perverz privát kérdéseket kapni?
Velem egyre gyakrabban előfordul, hogy mindig más néven, de nagyon gusztustalan üzeneteket, kérdéseket kapok valami aberrálttól. Azért kérdezem, mert csak Gyerekvállalás témában szoktam hozzászólást írni, így nyilván ez az alak is itt nézelődik és választja ki, kiknek ír.
Ha több anyukát is már megkeresett, akkor érdemes lenne jelezni az oldal üzemeltetőinek.
Pont ma reggel tiltottam egy ilyet.
Én is szoktam néha kapni.
Jééézusom!Ilyen van ezen az oldalon???
Remélem egyszer jól megtépik a száját az ilyennek!Ez tuti BETEG!
Persze, néha néha.
Először még választoam neki, mert azt hittem, tényleg segítséget kér.
Aztán "anyád" :D
Kedves utolso!
En is 10 eve vagyok az oldalon, teljesen normalis, segito szandeku valaszokat szoktam irni akar gyermekvallalas/neveles temaban, akar kulfold temaban, akar egeszseg temaban. Abszolut a hozzaszolashoz nem kapcsolodo temaju uzeneteket kaptam, vagy sertoeket, ok nelkul. Eddig 3 db-ot az elmult fel evben kb. Azelott sosem. Szerintem ez mostanaban lett ennyire gyakori, mert egyre tobben teszik fel ezt a kerdest.
11 éve vagyok itt, teljesen normális válaszokat írok, mégis kapok ilyen leveleket. Én idéztem őket, de szívesen bemásolom azt is, milyen válasz kapcsán jöttek.
Az első idézett üzenet erre a kérdésre jött: https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
A 3. válasz az enyém.
A második levelet ennek kapcsán kaptam: https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
A 10. válasz az enyém.
A harmadikat szerintem másvalaki küldhette, már csak a szöveg stílusa miatt is ezt gondolom, és annak még halványan köze is volt a kérdéshez, ott ugyanis arról volt szó, hogy ki mivel védekezik, és írtam, hogy én az óvszert részesítem előnyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!