Miert tesznek fel az emberek naponta unalomig ismetelt
kerdeseket?
Figyelt kérdés
"Baj-e..." vagy "Szerintetek.." kezdessel. Pl valamelyik anyuka a minap megkerdezte, hogy baj-e, ha muszempillaja van es szepsegszalonba jar. Most, ha itt mindenki azt mondja, baj, akkor nem megy? Egyaltalan minek kerdezi, ha o ugy jol erzi magat? Ezek provokativ kerdesek?
Mert ezek az emberek nagyon függnek mások véleményétől. Képesek akár lemondani a saját véleményükről is csak szeressék őket. Nem olyan ritka eset ez, bár én birkaságnak tartom. De azért van ennek előnye mert a csoporthoz tartozás mindig előnyökkel jár az egyénnek.
2017. júl. 31. 10:08
2/11 anonim válasza:
Miért, ez a kérdés milyen? Ezek szerint jól ismered az oldalt, tudod, milyen típusú emberkék tesznek fel kérdéseket.
2017. júl. 31. 10:10
3/11 anonim válasza:
Ezek annyira nem is bosszantanak.
Mikor már együttlét után egy héttel " terhes tüneteik; vannak, de a teszt negatív, vagy megjött, de attól ugye lehetek terhes?
Kérdésekkel már tele van.
Ha nekik jól esik feltenni az ikyen kérdést...
Lapozz tovább, és ennyi.
2017. júl. 31. 10:20
4/11 anonim válasza:
És az ismételt kérdések szimplán azért vannak, mert lusták megkeresni a két nappal azelőtti ugyanolyan véleményeket, inkább újra felteszik. Igaz ugyanaz a kérdés de más az ember.
Én hamarabb keresek választ, minthogy gondolkodás nélkül mástól várjam. Ők nem így vannak.
2017. júl. 31. 10:20
5/11 A kérdező kommentje:
Persze, sokat jarok fel erre az oldalra valaszolgatni mert jo csak ugy "kockulni" mikor a gyerek alszik. Ez egy olyan kerdes, amelynel kivancsi vagyok a valaszokra, hogy miert..en is jarok szepsegszalonba havi egyszer, de nem erdekel, ki mit mondd..szerintem hulyeseg. Azt nem ertem, mikor azt irjak, hogy xy leszolta oket. Most, ha masok ocsaroljak xy-t az jo? Napi szinten van egy ilyen kerdes legalabb..
2017. júl. 31. 10:21
6/11 anonim válasza:
Drága kedves kerdezo en vagyok az,aki a kerdesedet ihlette.. ha lehet máskor ne forgasd ki mások kérdeseit..nagyon letojom h baj-e masoknak vagy sem.. de értő olvasás látom nulla, hiányozhattál az iskolából.
A másik, hogy hidd el a Te kérdésed értelme annál is kevesebb.
Három, sokan unják az ilyes fajta kérdéseket is. Mert ebből is van ezek..
"Ti nem unjátok ezt és ezt...??"
2017. júl. 31. 10:36
7/11 anonim válasza:
Azt ugye elfelejtettem leírni. Hogy egy szóval nem kertem h a védőnőt ócsárolják. Nem vagyok ovis szinten, mint magácska.:D
Az a szomorú,h az én kérdésem unalmas.. az nem h "terhed vagyok ha..?"
Elnézést kérek, h felmertem tenni. Gondolom mégsem erre való ez a hely..😂😂
2017. júl. 31. 10:39
9/11 anonim válasza:
Szerintem meg ez a provokatív kérdés. Nézd, görgesd tovább, ha nem tetszik az efféle kérdés, van amit én sem nyitok meg, de erről kérdést kiírni, az a provokatív. Gondolom, unatkozol és nem volt veszekednivaló kérdés mostanában, az valóban szórakoztatóbb lehet.
2017. júl. 31. 10:58
10/11 anonim válasza:
Miért nem lehet tovább görgetni, ha nem tetszik egy kérdés? Nekem is rengeteg kérdés van, amitől rosszul vagyok, ilyen pl:A barátom belém élvezett, lehetek e terhes. De meg sem nyitom, mert minek? Van más normális kérdés, amire válaszolhatok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!