Idegesít, ha naponta már 20. Alkalommal hallom, " hogy vagytok? Fiú lesz v lány? Nem vagy rosszul? Nem félsz a szüléstől? "kérdéseket. A barátaimtól is ezt hallgartom, kezd elegem lenni. Attól meg egyenesen falra mászok, ha vki megsimogatja a hasam.
ha feldobsz témát, akkor meg arról beszélnek majd, így könnyen kezelhető a dolog.
nekem pont az esett rosszul, hogy pl pont anya egyszer nem kérdezte meg hogy vagyok, más rokon meg megsértődött, mert az utolsó napjaimban pihenni akartam és nem vele tengetni napokat stb. szóval áérdező esete bőven a jobbik verzió
Én nem voltam kiborulva. Tök természetes ha valaki megkérdezi. Amikor a barátnőim terhesek voltak, én is megkérdeztem, hogy hogy vannak...
Nem tudom milyen leszel szülés után, de nem kéne már most kiborulnod. Mert utána jönnek a hogy szültél, szoptatsz-e, van-e elég tejed stb kérdések.
Na meg majd a baba...ha pl hasfájós lesz és nem alszik, csak sír...na, az is elég kiborító tud lenni, inkább napi 300 ilyen kérdés, de komolyan.
Szülés után százszor több idegesítő kérdés lesz, élükön a "Jó baba?"-val. (Van elég tejed? Éjszaka alszik? Szokott sírni?...)
Ha nem szereted,h simogatják a hasad, szólj nyugodtan, sokan nem szeretik.
Ha meglesz a babád, már te is ugyanilyen kérdéseket fogsz feltenni másoknak. A kisfiam születése előtt engem sem érdekeltek ezek a dolgok. Viszont mióta megvan 10 ezer kérdésem van/lenne a terhes bnőimhez.
Ezektől a kérdésektől amúgy kár kiborulni, legalább nem rosszindulatúak (mint pl. a "Becsúszott?" kérdések).
Hát, ez borzasztó. :) Hidd el, nem akar senki bántani, nem is értem, mi a gond. Találkozz kevesebb emberrel, vagy ne válaszolj. Akkor nem fognak szólni hozzád.
Az emberek ilyenek, érdeklődnek. Nincs ezzel semmi baj. Te sosem kérdeztél ilyet senkitől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!