Te melyik nevet adnád a fiadnak?
20 hetes kismama vagyok, kisfiút várok.
Párommal gondolkozunk a neveken, de sajnos úgy tűnik nem igazán sikerül dönteni, a három név közül, amit kiválasztottunk.
Igazából mind tetszik, de mindben van valami "kifogás" miért ne adjuk. Szóval a három név:
Noel : Párom kedvenc neve, az elejétől kezdve ezt emlegeti. Én azért nem adnám, mert nagyon tucatnév lett, egyszerűen nem áll a számra..
Sebestyén: tetszik a becézése, de párom szerint a ty betű zavaró, túl hosszú stb.
Szóba került még a Kende és Marcell is.
Ti mit gondoltok erről? Adnátok valamelyiket ezek közül?
Noel-t biztos nem adnám, főleg azért amit írtál.
Sebestyén ha a párodnak nem tetszik akkor úgy is kilőve, Kende meg Marcell mindkettő jó név, én Marcellt adnám legjobban ezek közül .
Melyik becézése tetszik a Sebestyénnek?
Van rövidebb verziója, Sebes, úgy is anyakönyvezhető. Esetleg Sebők, ha a becenév a lényeg. :)
Noelben egyetértek veled. A Marcell tetszik. A Kende annyira nem, inkább Kenese, de alapvetően szeretem a régies neveket, úgyhogy abban ki tudnék egyezni, ha a páromnak az lenne a kívánsága. :)
Noelt én sem adnám, mert tucatnév lett, Sebestyén szintén nem tetszik a ty-betű miatt.
Ezek közül a Marcell tetszik, Marci becenévvel nagyon jó! :)
Noelt nem adnám, hasonló okok miatt mint amit írtál.
A Sebestyén nagy kedvencem, férjem második neve és nagyon különleges, nagyon kevés embert hívnak így. Persze ha a férjednek nem tetszik akkor kilőve.
A Marcell és Kende közül én Marcellt adnám a becézése is tetszik :)
Nekem a Kende bem tetszik. Egyrészt kend - paraszti szólásban a maga szónak felel meg. Van többes száma is, kendtek.
Másodszor a kender jut eszembe róla.
Noel nincs a környezetemben, Marcell annál inkább.
Két nevet nem szeretnétek? Noel Marcell? Nekem ez most megtetszett. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!