Milyen nevet adnál a fiadnak?
Figyelt kérdés
Őszintén nem igazán tetszik egysem fogalmam sincs milyen nevet adjunk a kicsinek nagyon nehéz választani eddig a Robin a nyertes, de még gondolkodom... Ti mit gondoltok erről és milyen fiú nevet adnátok ha fiatok lenne? Á2017. júl. 16. 04:45
2/20 anonim válasza:
Októberben születik a kisfiunk, Lőrinc lesz a neve.
Ha neked és a párodnak a Robin név tetszik, adjatok azt.
3/20 anonim válasza:
Szintén októberben érkezik a kisfiunk. Máté lesz. Egyetértek, ha nektek tetszik ez a név, akkor hajrá. Mikor érkezik? Mennyi időtök van még eldönteni?
4/20 anonim válasza:
Olyat ami illik a vezetéknévhez.
5/20 anonim válasza:
Jó név a Robin :-)
Mi Alexot adtunk.
6/20 anonim válasza:
Nekem nem tetszik a Robin, de ha nektek igen ne foglalkozzatok mással. Ha még egy fiam születne akkor Erik, Lőrinc, vagy Iván lenne. A fiam a Szeremley Andor Márk nevet kapta. Nekem fontos hogy valamennyire passzoljon a vezetéknévhez.
7/20 A kérdező kommentje:
Még van 14 hetünk eldönteni.. Köszi a válaszokat :) reméljük addigra csak kitalálunk valamit :D
2017. júl. 16. 09:02
8/20 anonim válasza:
A mi kisfiunk Csongor lett :)
De tetszett még az Olivér, Csanád, Zoárd :)
10/20 anonim válasza:
Ha lesz tesója, az meg legyen Betmen :D
(Bocsi, viccelek, a Robinról nekem ez ugrik be.)
Nekem a Nimród nagy kedvenc, bár mostanában divatnév lett, de akkor is. :) Első fiunk Botond lesz, közös megbeszélés alapján. Nekem is fontos, hogy a teljes név jól hangozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!