Adnád a fiadnak az apukája nevét (Gyula), ha azt ő nagyon szeretné?
Figyelt kérdés
esetleg a te kedvenc neved mellé?2011. szept. 15. 11:59
1/26 anonim válasza:
Ha Gyulának hivnák nem, nekem nem tetszik, nagyapámat is igy hivják vele nem vagyok jóban, Párom neve Tamás, ezen elgondolkodnék, de mondjuk én második nevet sem adnék szerintem fölösleges.
2/26 anonim válasza:
Ha nagyon szeretné, akkor igen. Egyik ismerősöm kisfia ezért lett György. De aranyos és illik a picihez. És neki legalább nem lesz ezer druszája. :)
3/26 anonim válasza:
nagyon gázak a régi öreg nevek, ne add ezt neki, csak égni fog vele
4/26 anonim válasza:
én alapból nem adnám sem a férjem, sem az én nevemet a gyereknek, én butaságnak tartom :D főleg az apjáét, mert akkor teljesen ugyanaz lesz a nevük :D
5/26 anonim válasza:
Nem, kettőnknek kell, hogy tetsszen. Most eltekintve attól, hogy a Gyula, mint név sem tetszik
6/26 anonim válasza:
Soha nem adnám. szerintem nagyon gázak ezek a régi nevek. A gyerek érdekeit kell nézni! Esetleg második névnek elmegy....
7/26 anonim válasza:
Nem, élő rokon nevét nem.
A férjem neve nagyon szép, Kristóf, de a fiunknak akkor se ha fizetnének.
Exem apja meg Ő au névvel, anyósjelőlt szólt, hogy Pista, és egymást nógatták, hogy válaszolj már anyádnak...
Na ezért nem
8/26 anonim válasza:
én a férjem nevét akartam adni neki,Csaba,de nem engedte.Szerintem a Gyula semmivel sem gázabb név,mint ahogy előttem írták ketten is,mint a ma divatos Brendon ,Kevinke meg Benett és társai.Egy nap majd azok lesznek gázak,és visszajönnek a Józsikák,Sanyikák,Gyulák stb.
9/26 anonim válasza:
Én sem adnám a magam vagy a párom nevét, fantáziátlannak tartom és kicsit meg is bélyegzi a gyereket, olyan mintha az apja személyiségét akarnák ráhúzni szerintem. Max második névnek. Amúgy a régi nevek szerintem egyáltalán nem gázak sokkal furább nekem mikor egy magyar gyereknek külföldi neve van. Az én gyerekeimnek is régi nevük van és nincs is belőlük tucattal manapság.
10/26 anonim válasza:
Második névnek miért ne? Az én férjemet Mihálynak hívják (júj de utálja!) és azt szerettem volna, ha fiúnk lesz a második neve Mihály legyen. Aztán nem jött össze (aminek apuka nagyon örült), mert egyszerre született két fiúnk és hát elég furi lett volna, ha mindkettőnek Mihály a második neve: :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!