Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak nekem kellemetlen ez?

Csak nekem kellemetlen ez?

Figyelt kérdés
Tavaly megszületett a kisbabám. Eljöttek unokatestvéremék és pénzt kaptam tőlük ajándékba. Most megszületett az ő babája, aminek szívből örülök, és szívesen látnám már...viszont rém kellemetlenül érzem magam amiatt, hogy én nem tudok neki 50 ezer Ft-ot adni ajándékba. (ennyit kaptunk mi). Úgy szeretném látni őket, segítenék neki bármiben, de sajnos nagyon rosszul érzem magam emiatt. Nagyon szerettem az unokahúgomat, de igazából már ezek miatt a dolgok miatt nem jártunk össze...mert sajnos én igenis baromi rosszul érzem magam amiatt, hogy nem tudom viszonozni a drága ajándékokat. Tudnátok adni ötleteket hogy milyen ajándékot vigyek nekik? Maximum 20 ezer Ft-ot tudok rászánni..nagyon max. Gondoltam arra is, hogy 10 ezerért veszek valami jobb minőségű játékot (tanulókutya?) meg egy 10 est tennék borítékba. Vagy szerintetek ez gáz?

2018. jún. 24. 16:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én abból a 20 ezerből vennék személyre szóló és praktikus ajándékokat. Ha összekaparnád az 50-et azt ők hamar el is felejtenék vagy nem lenne akkora érték nekik, mivel azt írtad elég tehetősek.
2018. jún. 24. 22:21
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén szólva, mikor jöttek babalátogatóba az igen gazdag rokonék 2 óriás ajándéktáska ruhával, játékkal, egy halom egzotikus gyümölccsel, és mellé borítékkal, meg se fordult a fejemben, hogy ezt mind vissza kell adni. Ők megtehetik, mi nem. Nincsenek a mi ajándékpénzükre utalva, így bölcsőhintát vettünk nekik. Éppen nem volt 20ezer, ennyit bírt a pénztárcánk. Viszont anyuka minden találkozáskor csak áradozik, hogy mennyi szörnyű estét csak ezzel éltek túl, és hogy milyen szuper dolog. Hát, éppen ezért választottuk, mi is imádtuk. Bár az átadása furcsának tűnhet, még a kórházban volt a baba, mikor elvittük, 6 hét letelte után mentünk látogatóba, akkor vittünk még egy kis apróságot.
2018. jún. 24. 22:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Én is épp a hintát akartam javasolni, adamo, vagy adamo utánzat, de nézz utána, hogy jó minőségű legyen. Mi pl. kaptunk olyan plédet, amire a neve, születési dátuma van hímezve, az is nagyon szép ajándék, én nagyon örültem neki
2018. jún. 24. 23:27
 14/15 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem nem gáz,hogy elfogadtad azt a pénzt,ezt ők a babàdra szàntàk!

Ennyi!Nem kérted,kaptad!N Te,hanem a pici!

Ne érezd magad rosszul emiatt!

Ha Te most nem tudsz annyit adni,akkor sincs semmi!Nehogy kölcsönkérj erre bárkitől is!

Adsz amennyit tudsz,és hozzá teszed szóban,hogy sajnos ennyit tudtok adni,de bármiben segítesz.......

2018. jún. 25. 14:49
 15/15 anonim ***** válasza:
En a 10-essel ertek egyet.
2018. jún. 26. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!