Csak nekem kellemetlen ez?
Csak én nem értem, hogy minek adtak neked pénzt a gyereked születésére? Nálunk nem divat ez. Aki látogatóba megy, visz valami apróságot és kész.
De mindegy is, mert nálad ez nem így alakult.
A terved azért gáz, mert te jóval nagyobb összeget kaptál. Amikor megtudtad, hogy ott is gyerek lesz illett volna gondolni arra, hogy akkor kb.te is annyit adj amennyit te kaptál. Szóval kicsit gondold át.
Lehet lepontozni, engem két másodpercig sem zavar, de igen is jogos a kérdés, hogy miért fogadtátok el, vagyis inkább, hogy miért néztetek a fenekére az ötvenezernek.
Értjük, hogy rossz a helyzet, de a tartásodnak kellett volna megmaradnia, mert számíthattál rá, hogy ez még kellemetlenebb lesz.
A helyedben felhívnám, és a kapcsolat megszakítása helyett inkább korrektül elmondanám, hogy húszezret tudok nélkülözni, de azt szîvből adom, biztosan megértenék. De ez én vagyok. “Sajnos”.
Hát nem tudom, ez így már nehéz helyzet....
Az biztos, hogy én pénzt sosem fogadbék el a gyereknek/babának "ajándékként". Szerencsére nálunk más is így van vele és inkább megbeszéljük mire van szüksége (hogy ne olyat adjanak amiből már sok van) vagy nagyobbaknál mit szeretne a gyerek.
Más anyagi helyzetben lévőknél meg pláne kellemetlen ez, de szerintem gondolhatják, hogy nem mindenki tud annyit adni.
Viszont én nagyon örülnék, hogy ilyen segítőkész vagy, ez szerintem többet ér mindennél!
Mondd meg, hogy nagyon szeretnél valamit adni, de nem tudod, hogy minek örülnének, hátha ad valami ötletet, ami kijön 20000-ből (szerintem nem is mondana drágát) és akkor probléma megoldva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!