Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor kell az új iskolába...

Mikor kell az új iskolába beiratnom, a régiből pedig kiiratnom a 10 éves kisfiam?

Figyelt kérdés
Időhöz van kötve? Vagy augusztusban, amikor már benn vannak a sulikban a pedagógusok?
2010. jún. 16. 22:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Van ügyelet az iskolákban, nyáron is be tudod íratni.
2010. jún. 16. 23:51
 2/9 anonim ***** válasza:
Én amikor elköltöztünk akkor már a tanév végén kerestem új sulit és át is irattam.Mivel a régi iskola csak akkor adja ki a papírokat ha az új suliba felvették.Szerintem tájékozódj,hogy az új/régi suliban mikor vannak bent!Szerintem júniusban még ott vannak!
2010. jún. 17. 08:04
 3/9 anonim ***** válasza:

Én minél előbb mennék, átíratnám a helyedben, mert csak így tudsz rendesen tájékozódni.

Szerintem te sem szeretnéd, ha csak augusztusban tudnád meg, milyen tankönyvek után kell nézned (mert a tiédnek ott nem rendeltek), vagy hogy milyen plusz elvárások, lehetőségek vannak az új iskolában.

2010. jún. 17. 13:03
 4/9 A kérdező kommentje:

Sajnos nem ilyen egyszerű a helyzetünk!

Csak augusztus elején dől el Szfehérváron, melyik suli jön szóba! Remélem a könyvek megrendelése elött, be tudom iratni a kisfiam a suliba!

Bp és Szfvár között ingázunk!

2010. jún. 17. 22:58
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!
2010. jún. 17. 22:58
 6/9 anonim ***** válasza:
A könyveket már régen (márciusban)megrendelték. Tehát csak az a lényeg, hogy neked kell megszerezned, vagy újrarendelésből kapsz, ami általában október végén érkezik meg. :-(
2010. jún. 18. 16:09
 7/9 A kérdező kommentje:

Tehát, ha márciusban megrendelték, akkor a régi suliban várna ránk egy könyv csomag??

Egyébként, még nem írattam ki a régi suliból, majd csak augusztusban tudom megtenni!

Köszi a választ!

2010. jún. 19. 14:42
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem vár rád ott egy csomag, nem is lenne jó valószínűleg, hiszen minden suliban más az összeállítás.

Csak van olyan suli, ahol nem törődnek újrarendeléssel, mert olyan sokat szokott csúszni időben a dolog, hanem leadják anyukának a listát, szerezze be ő. Ez persze nem érvényes akkor, ha ingyen kapnád a könyveket, akkor ragaszkodj ahhoz, ne vedd meg boltban.

2010. jún. 21. 06:38
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Tegnap kaptam emailt, hogy már intézi a sportegyesület az iskolát, úgyhogy tudnak, már az egyesület által kiválasztott suliban a fiamról!

2010. jún. 21. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!