Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nyugodjak bele, hogy ez már...

Nyugodjak bele, hogy ez már így lesz?

Figyelt kérdés

27 hónapja császároztak. Azóta ovuláció idején iszonyat fáj a hasam,és nagyon fájdalmas a pisilés. Konkrétan ahogy ürül a hólyagom,mintha szakadna ki...Elmentem nődokihoz,uh-ra,de semmit nem láttak. A doki kiröhögött,és mìg öltöztem,az asszisztenssel kibeszélte,hogy elhisze-e,hogy nekem ennyire fáj...(sztk...).

Akkor nyugodjak bele? Van egy csodaszèp lányom,ezért el kell viselnem most már mindig,hogy így fáj? Kb ez jött le.

Császár előtt semmi bajom nem volt. Csak ott történt valami.

2018. jún. 18. 07:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Császár után nekem is voltak ilyen fájdalmaim, de kb 2 hónap alatt teljesen elmùlt. Javaslom, hogy keress fel egy magànrendelést, mert az sztk-s rendelèsek....hagyjuk. És ne törődj bele a fájdalomba, mert ez nem normális. Lehet valamilyen összenövés van. Jobbulást kívánok!
2018. jún. 18. 07:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Figyeld a mensidet is, hogy milyen a mennyisege es azt is, hogy bizonyos fajdalmak mikor vannak a ciklus soran.

Pl vegbel fele sugarzo fajdalom peteeres idejen, vagy mensikor van?

Ezeket ird le nehany cikluson at, mindent, ami nem megszokott.

En is az elmult 2-3 evben kezdtem el eros fajdalmat erezni ovulacio idejen. Nekem nem a holyag kornyeke faj elsosorban, hanem petefeszkemnel, ahol eppen az ovu van, viszont vegbelbe is kisugarzik a csucsponton, de olyan szinten, hogy ulni sem tudok.

Mensi idejen is elofordul, holott a mehem nem gorcsol, de szekeleskor faj a hasam.

Engem most kezdtek volna el endometriozissal kivizsgalni, mert elvileg a hirtelen jelentkezo ovus fajdalom (arra gondolok, hogz elotte nem volt, vagy alig, majd egyszercsak minden ciklusban van) eleg jellemzo tunet.

Sajnos csaszar utan kialakulhat endo. egyebkent, nem gyakori, de elofordul. Diagnosztizalni uh-val nem lehet, nem latszik ugy, csak mintavetellel lehet, laporoszkopiat szoktak csinalni, ha tobb tunet is van. Akkor latjak, hogy van-e a mehen kivul valahol mehnyalkahartya (pl a holyagon is lehet) es mintat vesznek, hogy biztosan az-e.

Nem megijeszteni akarlak, kehet, hogy koze nincs a te bajodnak ehhez.

Olvass utana a tuneteknek, ha tobb is van, akkor keress olyan orvost, aki foglalkozik ilyennel. Sajnos van nehany, aki lemaradt valahol a nyolcvanas evekben tudasolag...

2018. jún. 18. 09:00
 3/5 anonim ***** válasza:

Az ovuláció engem is megvisel mióta császároztak. Görcs, petefészek szúrkálás, puffadás.

A vizeléses probléma viszont szerintem egyáltalán nem normális.

Keress fel egy magánorvost, aki komolyan is veszi a problémádat.

2018. jún. 18. 09:35
 4/5 anonim ***** válasza:
48%
Betegjogi képviselő! Nem kell magába menni, ha gáz az orvos, hanem az asztalra kell csapni, hogy viselkedjen.
2018. jún. 18. 09:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Magánorvos. És nem, ne nyugodjál bele!
2018. jún. 18. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!