Volt már itt olyan aki kiszúrta a szülei óvszerét hogy legyen testvére?
Figyelt kérdés
15/f#Gyerekem;lesz
2015. szept. 30. 15:53
1/10 anonim válasza:
Ha aqz én gyerekem ezt tenné, a tesó mehetne látogatni a sírját, mert agyonütném, az is biztos...
2/10 anonim válasza:
Nem hiszem. Szerintem a tinédzserek nagy része normális.
3/10 anonim válasza:
Hát ez beteg. :D Ha a gyerek nem tudja megbeszélni a szüleivel, hogy miért nem lehet vagy mikor lesz testvére, akkor vannak bajok. Miért, tesót szeretnél? Vagy ez hogy jött?
4/10 anonim válasza:
Ennyire szerintem senki nem beteg agyilag.
Nem neked kell megszülnöd és eltartanod. Könnyen ugrálsz.
6/10 anonim válasza:
bocs de ezen a kérdésen nagyon jót nevettem :D :D
7/10 anonim válasza:
Ne vegyétek már ilyen komolyan, ez biztos csak valami vicc. Unatkozik a gyerek... :D
8/10 anonim válasza:
Mivel mi nem óvszerrel védekezünk, ezért nincs mit kiszúrnia a gyereknek.
De remélem nevelem olyan jól a fiam, hogy az ilyen nemű kéréseit velem beszéli meg, nem pedig hátba támad.
(előfordulhat, hogy semmiképpen nem tartanák meg a babát, így egy műtétnek is kitennéd feleslegesen, meg egy kis lelki tehernek)
9/10 anonim válasza:
Sok marhaságot képesek csinálni a tinik, na de ezt nem gondolnám.
10/10 anonim válasza:
15 évesen lehetnél már picikét magasabb szellemi színvonalon. Kész a leckéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!