Legszebb lánynevek?
Figyelt kérdés
2018. jún. 6. 11:36
11/25 anonim válasza:
Az Emerencia eleve egy gúnynév, nem tudtad?
12/25 anonim válasza:
Nem tudtam. Ahogy azt sem, hogy minek állsz belém? Unatkozol így délben?
13/25 anonim válasza:
Kamilla, Kála, Írisz, Gréta, Gerda, Bettina, Bernadett, Liza, Léna, Luca, Leila, Flóra, Hanna, Jázmin, Georgina, Száva, Janka, Olívia, Petra, Virág, Vanda, Bodza, Titanilla
Nekem ezek tetszenek jelenleg, viszont az nem azt jelenti, hogy adnám is! Inkább a hagyományosabb neveket kedvelem, olyan szinten, hogy a lányomnak adjam. A legesélyesebbek a Gréta, Luca és a Flóra.
14/25 anonim válasza:
Nekem ezek tetszenek
Kamilla, Auróra, Gerda, Lívia, Petra, Réka
15/25 A kérdező kommentje:
A nevet íróknak köszönöm a választ :) a többi pedig menjen ebédet főzni a bunkó stílusával. Okoskodni sokan tudnak aztán kiderülne ,hogy 8osztálya megvan ...a jobbik esetben!
2018. jún. 6. 12:35
16/25 anonim válasza:
Noemi, Anna, Nora, Eliza, Alicia
17/25 anonim válasza:
Elmira, Olívia.
Kedvesemnek (férfi) a Mikolt tetszik :)
18/25 anonim válasza:
Ildikó, Patrícia, Georgina, Írisz, Bernadett, Barbara
19/25 anonim válasza:
Nekem amik tetszenek: Erika, Emma, Anna, Amira, Mira, Kamilla, Zora, Emília, Mia, Lilien, Szofia, Bianka, Boróka, Róza, Rebeka, Norina, Lujza, Luca, Flóra, Aliz.
20/25 anonim válasza:
Mi kulfoldon elunk igy hat e szerint nezzunk nevet..
Milla, Olivia, Sophia, Hannah, Annabella, Iris, Rose
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!