Melyek a legszebb fiú és lánynevek?
Figyelt kérdés
2008. márc. 24. 14:18
1/25 anonim válasza:
nekem pl.:
Pandóra
Piroska
Angelika
Hanna
Esztella
Fanni
Léda
András
Patrik
Péter
Joel
Kevin
Ignác
Arlen
2/25 anonim válasza:
Szia! Ha lányom lesz szeretném neki az Eszter nevet adni, nekem ez tetszik. Ha fiú akkor Csaba v. Tamás. Olyan nevet kellene keresned ami a vezetéknévhez is passzol.
3/25 anonim válasza:
Szia!
Nekem, ha fiam lesz ezekből a nevekből fogok választani: Ármin, Jácint, Milán, Noé, Zalán
Ha lányom: Ajna, Hermina, Jázmin, Lara, Mirjam, Mirtill, Olívia, Roxána, Ráhel
De a vezetéknévtől függ...
5/25 anonim válasza:
nekema stella, panka
florián,patrik
6/25 anonim válasza:
1.Andris (az én fiamat is így fogják hívni):)
Balázs,Noémi
7/25 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek más a legszebb.
8/25 anonim válasza:
csatlakozom az előttem szólóhoz mindenkinek más a legszebb, és ezért nem kéne leértkelni mások által ajánlott neveket!
Nekem pl: fiú: Benjámin, Krisztián Bence
lány: Julianna, Annamária, Panka Fanni Hanna
9/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nekem is megvan már a név. Luca és Norbert. A kérdésem abból adódik, hogy ne mindig csak a bajokról írjunk és gondolkodjunk, hanem ilyen dolgokról is, mint például a nevek. A terhesség szebbik oldala fontosabb kell legyen. Persze sok más téma is elterelhetné a kismamák gondolatait a rossz dolgokról és félelmekről.
2008. márc. 28. 12:59
10/25 anonim válasza:
Nekem lánynevek közt:
Fanni
Vivien
Nadine
Hanna
Timea
Fiuk:
Gergely az apja után:)
Levente
Róbert
András
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!