Egyedülálló anyukák, nem érzitek nagyon egyedül magatokat?
37 vagyok, sajnos az már elég öreg, nem is tudom hogy álljak neki a keresésnek, az az igazság , hogy nem is nagyon bíznék senkiben.
Önbizalmam sincs már.
Hát csajok a 37 még bizony nem öreg ha valaki ad magára! Ez a titka. 33 vagyok, egyik anyuka a fiam osztályában mindig olyan tipp-topp csini, 27-28-nak hittem. Hát kiderült:38! Egy nagyon szép nő és mindig mosolyog, ad magára.
Na most ebből kiindulva 37 evesen is lehet olyan bárki, hogy utába fordulnak.
A bizalom: mindig egyénhez kötjük, soha sem általánosítunk! Lehet hogy az előző egy r.hadék volt, de akkor minden következő is az lesz?! Nem.
Biztos nagyon kemény lehet, minde tiszteletem az egyedülálló anyáké! De ne adjátok fel, csak rajtatok múlik akartok-e teljes életet.
A pszichológus segít? Én azért félnek az ilyentől, hogy nehogy aztán megállapítsák hogy nem vagyok alkalmas a gyereknevelésre vagy ilyesmi és elvegyék a kicsit, akkor is ha nincs semmi alapja.
Te mióta vagy egyedül?
Dehogy veszik el :) imádják őket, jól elszórakoztatják, amíg én bemegyek beszélgetni.
Azt hogy segít-e, nem tudom, most ez van. Mi elég extrém speciális eset is vagyunk, mert igazából van apjuk, szeretjük is egymást, de az agymenése teljesen ellehetetleníti, hogy valaha újra együtt lehessünk, és ezt nagyon nem lehet feldolgozni. Sokkal egyszerűbb lenne, ha meghalt volna vagy egyszerűen lelépett volna mellőlünk...
Így ismerkedni se tudok, pedig lenne jelentkező, mert én hülye halálomig abban fogok reménykedni, hogy egyszer talán rendbejön és visszatalál hozzánk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!