Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány hetesen vettetek kismama...

Hány hetesen vettetek kismama nadrágot?

Figyelt kérdés
A 13 hétben járok, alapjáraton vékony vagyok és már látszik a pocim. Egyik nadrágomat se tudom lassan begombolni vagy ha igen, akkor nagyon szorítanak, csak tartok tőle, hogy még nagyon korai kismama nacit venni.
2018. jún. 1. 08:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

6-os vagyok.

Kb annyira, mint az atlagos csiponadragbol (mert ugye abbol is van mar olyan, ami extra rovid dereku, azt en sem szeretem).

Tehat valamennyire lecsuszik, de nem annyira, hogy a fenekemet latni engedje.

De en mondjuk rovid felsovel nem is hordom ezt sem es csiponadragot sem, mert munkahelyen nem igazan toleraljak a kivillano hasz es derakat alapbol.

2018. jún. 1. 09:24
 12/18 anonim ***** válasza:

17 hetesen vettem két kismama nadrágot, még utána egy két hétig hordtam néha simát is ha nem kellett sokat ülnöm, mert akkor nagyon kénylemetlen volt már. Ülő munkám van így 17-18 hetes kortól azokat hordom.

Azóta vettem még egy rövid nacit a meleg miatt.

Szerintem ennyi bőven elég lesz a végéig.

22hkm

2018. jún. 1. 10:01
 13/18 anonim ***** válasza:
Köszi 6-os! :)
2018. jún. 1. 10:19
 14/18 anonim ***** válasza:

26 hetesen vettem, mert akkor jött az ősz és a hideg. előtte széles passzés derekú, nem gumis, hanem megkötős vászonnadrágokat hordtam.

amiket egyébként a kínai boltokban vettem, ugyanúgy, mint a kismamafarmert is.

2018. jún. 1. 10:22
 15/18 anonim ***** válasza:
Én még csak a 7. hétben járok, de nekem is vennem kellett, mert puffadok mindentől.
2018. jún. 1. 10:42
 16/18 anonim ***** válasza:

10 hetes vagyok és érzem hogy valami mást kéne hordanom.. nehezen gombolom be a nadrágokat és nem is kényelmesek.

Én nem vagyok vékony, de a zsírpocak alatt már feszül, valószínűleg nekem is az örökös puffadástól.

2018. jún. 1. 11:07
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem volt pocakom kB a 20. hétig, de már a 10. héten vettem kismama nadrágot, mert a többinek a gombja, cipzarja pont ott nyomta egy kicsit a hasamat, hogy kellemetlen volt. Egyáltalán nem korai.
2018. jún. 1. 12:45
 18/18 anonim ***** válasza:
19 hetesen, előtte a legtöbb nadrágomat tudtam hordani.
2018. jún. 2. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!