Hány hetesen vettetek kismama nadrágot?
6-os vagyok.
Kb annyira, mint az atlagos csiponadragbol (mert ugye abbol is van mar olyan, ami extra rovid dereku, azt en sem szeretem).
Tehat valamennyire lecsuszik, de nem annyira, hogy a fenekemet latni engedje.
De en mondjuk rovid felsovel nem is hordom ezt sem es csiponadragot sem, mert munkahelyen nem igazan toleraljak a kivillano hasz es derakat alapbol.
17 hetesen vettem két kismama nadrágot, még utána egy két hétig hordtam néha simát is ha nem kellett sokat ülnöm, mert akkor nagyon kénylemetlen volt már. Ülő munkám van így 17-18 hetes kortól azokat hordom.
Azóta vettem még egy rövid nacit a meleg miatt.
Szerintem ennyi bőven elég lesz a végéig.
22hkm
26 hetesen vettem, mert akkor jött az ősz és a hideg. előtte széles passzés derekú, nem gumis, hanem megkötős vászonnadrágokat hordtam.
amiket egyébként a kínai boltokban vettem, ugyanúgy, mint a kismamafarmert is.
10 hetes vagyok és érzem hogy valami mást kéne hordanom.. nehezen gombolom be a nadrágokat és nem is kényelmesek.
Én nem vagyok vékony, de a zsírpocak alatt már feszül, valószínűleg nekem is az örökös puffadástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!