Kismama nadrágot milyet vettetek?
Én az ázsia centerben vettem ötezerért egy farmert. Kicsit olyan, mintha csípőfarmer lenne, mert nagyjából olyan magasságig farmer, majd a bandázs része fedi a pocimat.Ez állítható a mell alatt. 28 hetes vagyok, még mindig nagy csípő részen. Övet teszek bele, de ezt is csak azért, mert menet közben lecsúszna rólam, ellenben ha leülök vagy ha nagyon kell pisilnem muszáj kikapcsolnom, mert szorít. Lehet, hogy nem jó méretet vettem, de a combrészen, hosszúságban pedig tökéletesen passzol.
Egyébként még többféle farmer volt meg vászonnacik,bőven volt választék agyon jó áron. Esetleg ott nézz szét.
Jó ötlet akkor lehet elnézek majd oda, csak nincs túl közel :)
A másik amiket látok, hogy a pocakrész tetején van egy állítható gumi, de az meg nyomja a hasam, szintén bevág a gumi, ha kilazítom akkor meg lecsúszik, folyton lehet húzogatni.
Egyszem kimondottan kismama nadrágot vettem a kínaiban, és sokkal kényelmesebb, mint amit a C und A-ban próbáltam fel. A mell alatt lehet a gumit állítani, így nem csúszik le rólam.
Ezen kívül cicanacikkal és melegítőkkel is elvagyok, itthonra tökéletesen kényelmes, ha meg megyek valahová, akkor felveszem a farmert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!