Ti mennyi idővel azután vettetek nadrágot, cipőt, pálcát, stb-t, hogy elkezdtetek lovagolni?
Figyelt kérdés
Az unokahúgom 1 hónapja lovagol, nagyon-nagyon lelkes, nem csak ilyen fellángolás. Most lesz a szülinapja, korai lenne neki egy nadrágot vennem?2012. okt. 2. 17:11
1/12 A kérdező kommentje:
És már nagyon régóta szeretne lovagolni, de csak 1 hónapja bólintottak rá a szülei.
2012. okt. 2. 17:12
2/12 anonim válasza:
nem lenne korai, ha sokáig akarja űzni, én 6 évesen kezdtem, a lovak szerelmese lettem, 1 hét után kellettek saját cuccok, a mai napig nem hagytam abba a lovaglást, holott eltel 14 év
3/12 anonim válasza:
egy nadrágot jó lenne, de a pálca felesleges! esetleg egy kobakot!
4/12 anonim válasza:
Egy kobakot és egy nadrágot,ha kitelik egy csizmát is.
Esetleg cipő+chaps is jó.Ha nagyon szereti nem korai.
6/12 anonim válasza:
Én nagyon sokára vettem/kaptam dolgokat, de ha megteheted,vegyél neki nacit, biztos örülni fog, egy egyszerűbb fajta nem is annyira drága.
7/12 anonim válasza:
én nadrágot cipőt vettem az 1 alkalom után a kobakot rá 1 hónapra vettük.ajánlatos ezeket megvenni(a cipőt nem muszáj.pl én már itthoni Kappacipőben meg chapsben lovaglok lovardában ahol az edzők mindennél jobbak!
8/12 anonim válasza:
Soká. Jó darabig csak chapsem volt. A második, amit kaptam, a pálca volt, mert akitől kaptam, nem nagyon értett hozzá, hogy mit érdemes venni egy tanulónak.
Szerintem is vegyél neki egy nadrágot vagy egy kobakot. Utána jöhet a cipő. A két legfontosabb a kobak és a nadrág. Pálcára még egy jó darabig nem lesz szüksége.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
És a térdfoltos vagy a telibőrös a jobb (esetleg van még valamilyen? abszolút nem értek hozzá)?
2012. okt. 4. 00:37
10/12 anonim válasza:
Kinek mi a kényelmes, én szeretem a telibőröset, van olyan aki csak abban lovagol, és van aki utálja. Lényegesen drágább mint egy öntérdfoltos, vagy térdbőrös, gyereknek nem éri meg venni. sztem egy térdbőrös az jó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!