Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány hetesen vettetek kismama...

Hány hetesen vettetek kismama nadrágot?

Figyelt kérdés
A 13 hétben járok, alapjáraton vékony vagyok és már látszik a pocim. Egyik nadrágomat se tudom lassan begombolni vagy ha igen, akkor nagyon szorítanak, csak tartok tőle, hogy még nagyon korai kismama nacit venni.
2018. jún. 1. 08:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
74%
Az elsőnél nem volt rá szükség, volt olyan nadrág, amint nem gomboltam be, csak behajtottam, a zipzár fent tartotta így is, a másodikkal 30pár hetesen vettem egyet
2018. jún. 1. 08:55
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Vedd meg most. Én félidő körül, mert addig nem nőtt a hasam és kényelmes volt minden nadrágom.

2. babámmal már 8-9 hetesen felvettem mert ugyan a baba miatt nem nőtt még a hasam de olyan szinten gázos voltam, hogy a legtöbb nadrágom szorított.

2018. jún. 1. 08:56
 3/18 anonim ***** válasza:
Az elsővel 10 hetesen (nulla hasizmom van sajnos, így nagyon korán szűk lett mindenem, pedig nem híztam semmit). A másodikkal még jók a sima nadrágjaim, 6-7 hetes vagyok (még nem voltam dokinál).
2018. jún. 1. 08:57
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is így voltam mint te, nem híztam nagyon, viszont iszonyúan puffadtam és nem tudtam begombolni a nadrágjaimat már a 12. hét környékén sem. Megnéztem pár kismama nadrágot, de rájöttem, hogy amíg nincs nagy hasam, azok nem fognak rajtam maradni, nincs ami megtartsa...szóval én leggingset hordok ruhával, tunikával, abból is van kismama változat, azt simán visszahajtom, tökjó, hogy nem szorít. Egyébként szerintem azért jó most a meleg, mert lehet hordani csinos nyári ruhákat, nagyon kényelmesek és nem nyomja a hasad :)
2018. jún. 1. 08:59
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne korai, amikor már kényelmetlenek a régi nadrágaid??

Akkor lenne korai, ha nem éreznéd szükségét, mégis venni akarnál.

2018. jún. 1. 09:02
 6/18 anonim ***** válasza:
76%

En a harmadik babat varom es bar az elso kettovel nagyon sokig tudtam hordani a csiponadragokat, most nem igazan.

Gyakorlatilag mar 10. het utan nem tudtam elviselni magamon a csiponadragot sem, mert puffadtam elegge es amikor ultem, akkor nagyon nyomta a nadrag az alhasamat.

En probalgattam akkor pocak alatti terhesnadragot, ami olyan fazonu, mint a csiponadrag, viszont ket oldalt van egy-egy elasztikus panel belevarrva, valamint belul is van gumis behuzo (mint az allithato dereki gyereknacikon is szokott lenni).

Ez nagyjabol OK, bar sokat nem hordtam meg, mert megis ugy erzem, mintha csuszna. De ezen legalabb egyaltalan nem latszik, hogy terhesnaci.

A masikfajta naci, amin a pocakbetet van csak akkor fog mukodni, amikir mar van nagyobb pocak, az elso ket babaval valamikor 25-30 hetesen tudtam olyat hordani.

En vegul ilyen szabasut vettem, most vagyok a 17. hetben es mar aktivan hordom:

[link]

(Egyebkent munkahelyre ruhakat hordtam idaig nagyreszt harisnyaval, az volt a legkenyelmesebb, melon kivul pedig leggings tunicaval, vagy itthon gumis dereku nadrag.)

2018. jún. 1. 09:07
 7/18 A kérdező kommentje:

Azért gondoltam, hogy korai, mert még nincs akkora pocakom, hogy megtartsa. A városban, ahol lakom, nincs is ilyen jellegű ruhabolt, úgyhogy kénytelen lennék netről rendelni, úgy meg gáz, mert nem tudom előtte felpróbálni. :(

Igen, most én is nyári ruhákban mászkálok, de arra az estre, ha hűvösebb lenne az idő, jó ha van az embernek egy hosszú nadrágja, amit fel is tud venni. :D

2018. jún. 1. 09:12
 8/18 anonim ***** válasza:
42%
10 hetesen már csak gumis derekú legingseket tudtam hordani, majd 13 hetesen vettem rendes kismamanadrágot is.
2018. jún. 1. 09:14
 9/18 anonim ***** válasza:
57%
Kedves utolsó! Lehet, hogy hülye kérdés, de ebből nem lóg ki a feneked, ha leülsz? :D Mert én pont azért utálom a csípőnadrágot, ha leülök nagyon lecsúszik hátul.
2018. jún. 1. 09:14
 10/18 anonim ***** válasza:
a 6-os válaszolótól akartam kérdezni...:)
2018. jún. 1. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!