Milyen nevek tetszenek és hogy hívják a gyerekeid, ha vannak?
Ki van nézve néhány név, természetesen nem olyan, ami az első 100-ban benne van. Nekem olyan keresztnevet adtak, amit boldog boldogtalan visel, nem szeretnék majd a gyerekemmel kitolni ezen a téren. Tetszenek a görög és latin eredetű, illetve a régi magyar nevek. Konkrét választásom még nincsen.
Újra átnéztem a magyar névjegyzéket, sok új név került bele, az egyik fele máshonnan átvett ökörség (Dzsínó, Dzsúlió és társai), a másik fele sem éppen biztató jel, az nem más mint az: Ahmed, Abdullah, Amir, Aladdin, Ali, Azim, Burak, Emir, Hájid, Hasszán, Ibrahim, Mohamed, Musztafa, Szelim, stb. Nem tudom ezek a nevek pontosan mikor kerülhettek bele, de nem örülök neki. A legnépszerűbb nevek között szerepel a Rikárdó. Valami nagyon el van itt rontva kérem szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!