Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen nevek tetszenek és...

Milyen nevek tetszenek és hogy hívják a gyerekeid, ha vannak?

Figyelt kérdés
2018. máj. 31. 14:24
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
75%
Én nem ertem...én válaszolok elöszőr a kérdezőnek és ki az aki lepontoz?Gyerekek nevéről beszélünk..mekkora ganélyság...
2018. jún. 1. 14:08
 22/31 anonim ***** válasza:
61%

Amik tetszenek és adnám is őket:

Kristóf, Soma, Kornél, Ákos

Zoé, Boglárka, Maja, Boróka

Amik tetszenek de nem adnám:

Árlen, Misa

Szamóca, Málna

Fiaim nevei:

Marcell Vazul

Zente Gergely

Ágoston Zoárd

A negyedik úton van de még nem tudjuk a nemét

2018. jún. 1. 14:46
 23/31 anonim ***** válasza:
48%

Úgy kell elképzelni a "név-lopás", hogy a családban sok baba született, azt adtak amelyek nekem tetszettek, illetve miután elmondtam, h én hogy hívnám a babám.. Ennek ellenére adtak azt a nevet. (Ezek voltak a Szofi, Rebeka, Emma, Fanni)

Ekkor döntöttem el, hogy a következőt nem mondom senkinek. És igen, szeretnék egyedi nevet adni a gyerekemnek,nem annyira örülnék neki, ha a rokonságban mindenkit úgy hívnának.

Nem értem miért kell ezért lepontozni..

2018. jún. 1. 19:51
 24/31 anonim ***** válasza:

A kislányom Borbála Flóra( Bori), a kisfiam útban van, ő Sámuel lesz (Soma)

Fiúnevek közül tetszett még az Áron, Benjámin, Gábor, Máté... de nem tudtunk a férjemmel megegyezni :D A Somát ő is elfogadta.

2018. jún. 2. 08:10
 25/31 anonim ***** válasza:
69%

Igen 23-as csak hogy itt nem a rokonságoddal beszélgetsz hanem idegenekkel. Vagy hogy gondoltad, ha a rokonodnak nem mondod a Fanni nevet, akkor nem lesz több Fanni az országban?? A Fanni pont gyakori név, nekem is volt ismerősöm aki ezt adta volna, csak aztán fiuk született.

Kicsit el vagy tévedve.

Javaslom nézd meg ezt a listát, és ha egyedi nevet akarsz akkor olyat válassz ami ezen NINCS. De az nem a Fanni lesz meg társai.

[link]

2018. jún. 2. 10:30
 26/31 Zsolo79 válasza:
Alina, Janka
2018. jún. 4. 05:36
 27/31 anonim válasza:
Nincs még gyerekem, de az Odett és a Dénes tetszik nagyon.
2018. jún. 4. 09:43
 28/31 anonim ***** válasza:

Úgy kell elképzelni a "név-lopás", hogy a családban sok baba született, azt adtak amelyek nekem tetszettek, illetve miután elmondtam, h én hogy hívnám a babám.. Ennek ellenére adtak azt a nevet. (Ezek voltak a Szofi, Rebeka, Emma, Fanni)

Jó, de ez a 4 név szép, amiket meg felsoroltál, azok olyanok hogy nem hinném hogy bárki is "ellopná" tőled.

2018. jún. 4. 20:21
 29/31 Bogoj válasza:
65%

Két fiam Csaba és Péter

Tetszik még a Tamás.

Ha lett volna lányom, a Noémi és az Enikő név került szóba.

Ezt az egyedi és különleges név mizériát nem igazán értem. Sokszor az ilyen nevek miatt csúfolják a gyerekek egymást. Meg arra is kell gondolni, hogy felnőtt korában is ezt fogja viselni. Ha ki akar tolni a gyerekével, akkor érthető. De ha nem, akkor inkább változtassa meg a saját nevét olyan különlegesre...

2018. jún. 5. 12:01
 30/31 anonim válasza:

Nekem nincsenek gyerekeim de a kedvenc neveim:

Áron,Olivér,Levente,Bence,Milán,Gergő,Justin

Blanka,Léna,Elizabet,Julianna,Adél,Mira,Kíra

2018. jún. 9. 21:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!