Milyen nevek tetszenek és hogy hívják a gyerekeid, ha vannak?
Amik tetszenek és adnám is őket:
Kristóf, Soma, Kornél, Ákos
Zoé, Boglárka, Maja, Boróka
Amik tetszenek de nem adnám:
Árlen, Misa
Szamóca, Málna
Fiaim nevei:
Marcell Vazul
Zente Gergely
Ágoston Zoárd
A negyedik úton van de még nem tudjuk a nemét
Úgy kell elképzelni a "név-lopás", hogy a családban sok baba született, azt adtak amelyek nekem tetszettek, illetve miután elmondtam, h én hogy hívnám a babám.. Ennek ellenére adtak azt a nevet. (Ezek voltak a Szofi, Rebeka, Emma, Fanni)
Ekkor döntöttem el, hogy a következőt nem mondom senkinek. És igen, szeretnék egyedi nevet adni a gyerekemnek,nem annyira örülnék neki, ha a rokonságban mindenkit úgy hívnának.
Nem értem miért kell ezért lepontozni..
A kislányom Borbála Flóra( Bori), a kisfiam útban van, ő Sámuel lesz (Soma)
Fiúnevek közül tetszett még az Áron, Benjámin, Gábor, Máté... de nem tudtunk a férjemmel megegyezni :D A Somát ő is elfogadta.
Igen 23-as csak hogy itt nem a rokonságoddal beszélgetsz hanem idegenekkel. Vagy hogy gondoltad, ha a rokonodnak nem mondod a Fanni nevet, akkor nem lesz több Fanni az országban?? A Fanni pont gyakori név, nekem is volt ismerősöm aki ezt adta volna, csak aztán fiuk született.
Kicsit el vagy tévedve.
Javaslom nézd meg ezt a listát, és ha egyedi nevet akarsz akkor olyat válassz ami ezen NINCS. De az nem a Fanni lesz meg társai.
Úgy kell elképzelni a "név-lopás", hogy a családban sok baba született, azt adtak amelyek nekem tetszettek, illetve miután elmondtam, h én hogy hívnám a babám.. Ennek ellenére adtak azt a nevet. (Ezek voltak a Szofi, Rebeka, Emma, Fanni)
Jó, de ez a 4 név szép, amiket meg felsoroltál, azok olyanok hogy nem hinném hogy bárki is "ellopná" tőled.
Két fiam Csaba és Péter
Tetszik még a Tamás.
Ha lett volna lányom, a Noémi és az Enikő név került szóba.
Ezt az egyedi és különleges név mizériát nem igazán értem. Sokszor az ilyen nevek miatt csúfolják a gyerekek egymást. Meg arra is kell gondolni, hogy felnőtt korában is ezt fogja viselni. Ha ki akar tolni a gyerekével, akkor érthető. De ha nem, akkor inkább változtassa meg a saját nevét olyan különlegesre...
Nekem nincsenek gyerekeim de a kedvenc neveim:
Áron,Olivér,Levente,Bence,Milán,Gergő,Justin
Blanka,Léna,Elizabet,Julianna,Adél,Mira,Kíra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!