Nekem nagyon tetszik az Alvin név, persze nem adnám mert mindenki a mókusra asszociál. Ezenkívül Viktória, Jázmin, Kristóf, Dániel.
2018. máj. 31. 16:50
12/31 anonim válasza:
Márk Patrik és a pocaklakó Benjámin.
2018. máj. 31. 17:34
13/31 anonim válasza:
Kedvenc lány neveim az Izabella, Hilda és a Helga. Fiúneveken még nem gondolkoztam, gyerekem sincs még.
2018. máj. 31. 17:52
14/31 anonim válasza:
A fiam Botond. Akkoriban a Nimród és a Levente merült még fel. (nem voltak még felkapottak).
Közel 20 évig tetszett az Amina név, Amina Hannának akartam nevezni a lányom, de mindkettő nagyon gyakori lett.
Most ezek a befutó nevek:
Kornél, Ármin, Gellért
Kamilla, Bernadett, Gréta
Nevek amelyek nagyon tetszenek, de nem adnám:
Eleonóra, Georgina, Száva
Trisztán
2018. máj. 31. 18:56
15/31 anonim válasza:
A kisfiam Erik. Fiúnevek közül a Konrád, Henrik, Ervin, Andor tetszik még nagyon. Lánynév az húzósabb. Kisfiam Elza lett volna, de hirtelen sok lett körülöttünk ( nem gyerekek) így elvetettük tesónak. A dédi után gondoltunk a Verára, ő egyébként Veronika, akit becéznek Veronának, ami nagyon tetszene, anyakönyvezhető is, de.... nem tudom, nem biztos, hogy adnám így.
2018. máj. 31. 20:24
16/31 anonim válasza:
A nagyobb lányom Hedvig (3 éves), ha fiú lett volna, akkor a Gergely nevet kapta volna. A kicsi Villő (1 éves), ő Balázs lett volna, ha fiúnak születik. Tetszik még a Lelle és a Hella, fiúból pedig a Vid.
2018. máj. 31. 20:49
17/31 anonim válasza:
A lányom Sarolta. Lehetett volna még Száva, de azt vezetéknév kizárta, különben adtuk volna. Néha szólítom is így. Ha fiú lett volna, Domonkos vagy Barnabás lett volna :)
2018. máj. 31. 22:34
18/31 anonim válasza:
Kedvenceim a Trisztán, Miron, Ervin, Amélia, Elena.
De ezek közül egyik sem lesz, mert nem passzolnak a vezetéknevünkhöz.
2018. máj. 31. 23:01
19/31 anonim válasza:
Egy lányom van, a Nikolett nevet kapta. Megérzés volt és azóta sem bántam meg, pedig volt kiválasztott lány nevünk, csak nem éreztem azt, hogy illene az ultrahangon látott kislányhoz. Tervezünk még egy babát, de majd akkor döntünk róla, ha őt is látjuk már.
Korábban tetszett a Katalin és a Lili, de túl sok lett körülöttünk belőle. Fiúból Bálint volt a kedvenc, de a férjem leszavazta, azóta nincs fiú befutó.
2018. jún. 1. 01:20
20/31 anonim válasza:
"Már kb. 4 nevet elloptak tőlem)"
:DDDDD ezt hogy kell elképzelni? Lemaradtam valamiről és már csak 1 nevet 1 gyerek kaphat? Pfff az a nagy különcködés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!