Mennyire tetszenek nektek ezek a nevek? Milyen gyakoriak a környezetetekben?
Fiú nevek: Maximilián, Alexander, Ezékiel, Nataniel, Szebasztián
Lány nevek: Annaléna, Emerencia, Annaróza, Eleonóra, Adrianna
A vezetéknév Mór
Osztom elsőt
Es tudok ajánlani mellé: Liliána, Nikolasz, Krisztofer, Noel, Kevin, Dzsesszika, Vanessza, Melissza, Józsi
Nekem max az Adrianna tűnik elviselhetőnek meg talán az Alexander.
Nekem jobban tetszenek a 2 maximum 3 szótagos nevek.
A Szebasztián kiveri a biztosítékot, az Emerencia hihetetlenül csúnya.
Egy embert se ismerek ilyen nevekkel, illetve csak az Adrianna-t, egy lengyel csaj.
A fiú nevek közül egyik sem tetszik. Olyan furák, idegenek.
A lány nevek közül az Annalénát mostanában sokat hallottam. De nekem nem igazán tetszik. Annaróza, Adrianna sem tetszik. Az Eleonóra szép név, környezetemben elég ritka, de van pl. idősebb ismerősöm is, akit így hívnak. Egyáltalán nem kisebbségi név.
Emerencia nagyon szép, regényekben találkoztam csak vele, senkit nem ismerek, akit így hívnak. De nem adnám, fura, idős néninek tudnám elképzelni.
Maximilián listás volt, de végül nem került a top 5-be.
Alexander nálunk gyakori. Ketten mondták, hogy azért nem Alex, mert az nagyon gyakori. 😊
Eleonóra is listás volt, de a Nóri becézés miatt akkor elvetettük. Most megint listás lenne szerintem.
Adrianna helyett nálunk a top 5 lány nevek között az Arianna volt.
Szóval hasonló volt nálunk is. 😊
A Mór vezetéknévhez nem adnék A betűvel kezdődőt.
Így szerintem ezek illenek:
Mór Maximilián
Mór Nataniel
Mór Eleonóra
Ritkán írom ezt, de egyik sem tetszik.
Némelyik egészen riasztó, a Szebasztián (lehet ilyen nevet adni?! jaj) kb. olyan, mint a Dzsennifer....
Az Ezékiel NAGYON bibliás.
A legtöbb egyszerűen nagyon idegen s valószínűleg túl hosszú is.
A vezetéknévhez egyik sem illik.
Az Alexander és az Eleonóra vállalható,a Szebasztián meg az Adrianna nagy jó indulattal elmegy, a többi inkább no comment...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!