Mennyire tetszenek nektek ezek a nevek? Milyen gyakoriak a környezetetekben?
Figyelt kérdés
Fiú nevek: Maximilián, Alexander, Ezékiel, Nataniel, Szebasztián
Lány nevek: Annaléna, Emerencia, Annaróza, Eleonóra, Adrianna
A vezetéknév Mór
2018. márc. 4. 16:40
11/29 anonim válasza:
Alexet ismerek (aki annyira lusta és az anyján élősködő, hogy még érettségizni sem volt képes, mert "neki senki ne mondja meg"), Alexandert nem.
Szebasztiánt ismerek, volt osztálytáram, egy nagyon jó ember és gondos apa (és még jóképű is). A név tetszik, abszolút nem kisebbségi név.
A többi borzalmas.
Annát, Lénát, Rózát ismerek, de Annalénát és Annarózát nem, viszont így nem is tetszenek.
Emerencia borzalmas, Eleonóra elmegy szódával, Adriannát nem ismerek, viszont tetszik a név.
13/29 anonim válasza:
Maximilián, Alexander, Nataniel, Szebasztián, Arianna kisebbségi nevek
A többi csak feltűnősködő
14/29 Metionin válasza:
A Mór Alexander és a Mór Adriana jól hangzik, a többi nem.
15/29 anonim válasza:
Nekem Alexanderem van, nem értem, hogy azzal pl itt sokaknak mi a problémája, de ti tudjátok... Vagy hogy az Ezékiel, Emerencia, Eleonóra miért cigányos (ha már egy rasszista p.cs vagy, legalább merd leírni, ne kisebbségezz).
16/29 anonim válasza:
Egyébként a Mór mellé nem adnék A-betűs nevet, mert az úgy egyben Mórának fog hangzani.
17/29 anonim válasza:
15ös, én két Alexandert ismerek, az egyikük Orgován Alexander a másikuk Kállai Alexander..egy Magyar gyereket se ismerek ilyen nevekkel.
18/29 anonim válasza:
Nem tudom ti milyen ismeretségi körrel rendelkeztek, de nekem nincs túl sok cigány ismerősöm. Aki van az a jobb fajtából. A nevük Rita, Bettina, Norbert, Vivien... Most így hirtelen... Itt viszont mindenki ismer legalább 3 Alexander, 2 Arianna és 4 Eleonóra nevű cigányt. 😆
19/29 anonim válasza:
Miért, Orgován és Kállai Alexander milyen állampolgárságú? :D Gondolom magyar. Amúgy azt is innen tudom, hogy az Orgován cigány név, felénk nincsenek ilyen vezetéknevű emberek egyáltalán, nade a Kállai mióta cigány név? Itt, Baranyában egy teljesen hétköznapi vezetéknév.
20/29 anonim válasza:
A szülésznőm volt Eleonóra, a többi förtelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!