A lent felsoroltak közül melyik nevek tetszenek nektek a legjobban?
Sziasztok! Még nem tudjunk a babánk nemét, nem mutatja meg magát. Kíváncsi lennék szerintetek melyik nevek hangzanak jól.
A vezetéknév Németh, a baba második névnek megkapja vagy a párom vagy az én keresztnevem.
Lehetséges lány nevek: Katalin, Lujza, Julianna vagy Júlia, Lenke, Emília, Ibolya, Andrea, Ildikó, Tünde, Borbála
Lehetséges fiú nevek: Nándor, Dénes, László, Zoltán, András, Miklós, Kálmán, Henrik, Csaba, Attila
Nekem tetszik: Lujza, Julianna, Júlia, Nándor, Dénes, Zoltán, András, Miklós, Csaba
Szerintem a Németh Júlia és Németh Zoltán hangzik a legjobban.
Tetszik:
- Katalin, Julianna, Júlia, Ildikó (kedvenc).
A többi is szép név. Végre nem Hanna, Emma és Mííííjaaaa és társaik.
- Attila, Henrik, Zoltán, ami dobogós az általad felsoroltakból, de a többi is teljesen normális és szép név. (Végre nem Bence, Máté)
Júlia, Lenke
Zoltán, András, Henrik
Mi lenne a második keresztnév? Az sem mindegy, hogy együtt hogy hangzik a teljes név.
Lánynevek nem igazán tetszenek, de a Borbálát adnám ezek közül akkor, miatta
Imádom a hangját :)
Fiúnevek közt vannak jók, de a Zoltán a legjobb választás, én arra szavazok.
A második név elég fontos tényező lenne hogy jól csengő nevet tudjunk ajánlani.
Ennek hiányában csak az eleve dupla keresztnevet tudnám kizárni pl. Julianna, illetve a T betűvel kezdődő Tündét, és az Emíliát a fura hangismétlődés miatt.
Szóval lánynevek esetében Júlia, Andrea, Ildikó közül választanék.
Fiú nevek közül a Dénessel túlságosan rímel, illetve a magánhangzósokkal sem az igazi.
Itt a László, Nándor és Miklós hangzik a legjobban.
Júlia, Emília
Miklós, Csaba, Attila
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!