Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A mai nők miért nem akarnak...

A mai nők miért nem akarnak gyereket, vagy csak nagyon későn?

Figyelt kérdés
2018. máj. 29. 11:47
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
90%
Amikor tini voltam, akkor azon kaffogtak ugyanezek a "férfiak" egymás között, hogy jaj miért akarnak a nők gyereket, a házasság csak börtön, stb. Most meg az a bajuk, hogy a nők megfontoltabbak és nem szülnek agyba-főbe. Aki meg azt írja, hogy bulikázásnak élnek az valószínű még életében nem dolgozott, lépett ki a négy fal közül és valamiféle ködös álomvilágból ítéli meg a nőket.
2018. máj. 29. 12:44
 22/48 anonim ***** válasza:
82%
#19, aki nem stabil érzelmileg, az nem képes egy gyerekről gondoskodni. Aki ezen van kiakadva, hogy "a nők csak a jóképűeket választják" az nincs rendben az érzelmeivel, és nem képes gyerekvállalásra. Ennyi
2018. máj. 29. 12:46
 23/48 anonim ***** válasza:
92%

Meg ugye csak nő kell a gyerekhez. Hányszor látom a környezetemben, hogy szültek a rokonaim, barátnőim, aztán a férj, barát az szépen szarik mindenre, vagy lelép. De erről nincsen szó.

Én akarok gyereket, és barátom is. De nem szeretnék úgy hoppon maradni, mint a legtöbb nőismerősöm.

2018. máj. 29. 12:47
 24/48 anonim ***** válasza:
21%
Ki akar még a "mai" nőktől gyereket? A legtöbb már egy egy éjszakás kaland ideje alatt is kibírhatatlan, kell a fenének egy életen át!
2018. máj. 29. 12:58
 25/48 anonim ***** válasza:
100%

Nem a mai nők nem akarnak... ha anno nem lettek volna megbélyegezve és kiközösítve, tuti, hogy ha választhattak volna, ugyanennyien nem szültek volna gyereket régen sem.

Amúgy meg minden nőnél más az ok arra, hogy nem akarnak gyereket. Én pl. egyszerűen nem érzem magamban az anyai ösztönt, és emellé rohadt káros szülői példát kaptam (az én szüleim a legjobb példa arra, hogy milyen az, amikor két, szülőnek totál alkalmatlan egyed gyerekvállalásra adja a fejét csak azért, mert a társadalom szerint az az élet rendje), és félek, hogy én ezt adom tovább a gyereknek, mert érzek magamon dolgokat. Pl. nálunk nem volt helye a dolgok rendes, higgadt, nyugodt megbeszélésének, mert "a szülő szent, a gyereknek kuss" metódus volt, és ha ellenkeztünk, akkor ment a pofon, a verés. Sajnos megszoktam azt, hogy a szüleim csak akkor hallgatnak meg, ha vagy ordítok, vagy török-zúzok, ezért néha még most is az első reflexem, ha vki picit is nem tökéletes nyugodt hangnemben kritizál, hogy csapkodásra áll a kezem, felhúzom magam és fortyogok. Ez munkában elég ritka, és akkor tudom kontrollálni, de ha minden nap ez lenne, akkor valszeg nem tudnám. Ezt meg nem akarom a gyerekemnek, hogy ő is azt érezze, anya csak ütni tud.

2018. máj. 29. 13:11
 26/48 anonim ***** válasza:
74%
Van hazunk autonk hitelmentesen. 23 eves vagyok NŐ es van a ferjemmel egy 5 hos fiunk.. nem mindenkinek adott ez a lehetoseg ami nekunk sikerult. En diakmunkaval kezdtem fundamentaba raktam penzt kivettuk 3 ev alatt kifizettuk a hitelt es amikor mar nem volt anyagi hatranya akkor jott a baba.
2018. máj. 29. 13:14
 27/48 A kérdező kommentje:

"Van hazunk autonk hitelmentesen. 23 eves vagyok NŐ es van a ferjemmel egy 5 hos fiunk."

Ez nagyon szép! Minden elismerésem! :)

2018. máj. 29. 13:20
 28/48 anonim ***** válasza:
92%

25. vagyok

Még annyi, hogy te, férfiként honnan tudhatnád, hogy egy nőnek mi a boldogság? Vagy egyáltalán, hogy egy másik embernek ugyanaz-e a boldogság, mint neked? Igen, van, akinek tényleg a maszatos puszikák jelentik a boldogságot. DE NEM MINDENKINEK. Ugyanúgy, ahogy a tökfőzelék sem ízlik mindenkinek, a gyereknevelés sem mindenkinek való. Inkább ne szüljön az, aki nem akar gyereket, mint hogy bántalmazott, komplexusos gyerekek nőjenek fel, akiket nem szeret az anyjuk... nem csoda, hogy a sorozatgyilkosok többsége szeretet nélkül, szar családi háttérrel nőtt fel.

2018. máj. 29. 13:22
 29/48 anonim ***** válasza:
93%

Neked 1, azaz egy nő kell, aki gyereket akar. És több nő akar gyereket, mint nem.

A többiek gyerekvállalásának pedig semmilyen hatása nincs az életedre.

2018. máj. 29. 13:29
 30/48 anonim ***** válasza:
64%
26 vagyok 27# kerdezo koszonom sokat is dolgoztunk, hogy sikeruljon nekem 20 eves koromra foallasom lett :)
2018. máj. 29. 13:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!