Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A mai nők miért nem akarnak...

A mai nők miért nem akarnak gyereket, vagy csak nagyon későn?

Figyelt kérdés
2018. máj. 29. 11:47
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:

"Mert már ők sem lettek nevelve. Maguk is gyerekek még, akik nem is akarnak felnőni, hanem legalább 40-45 éves korukig élvezni a felelősség nélküli kamaszkort. Én mondjuk az nem értem, hogy az ilyeneknek ki akar(na) gyereket csinálni..."

Eddigi barátnők és nő ismerősök elmondásai alapján szerintem ez a hozzászólás áll legközelebb a valósághoz. Sokan mondják h "én szórakozni akarok" meg "hát akkor nem lenne időm, meg pénzem magamra". Meg sok ember szerintem nem lát szépséget a gyereknevelésben, csak nyűgnek gondolják. Összekeverik a kényelmet a boldogsággal és így sajnos nem is lesznek soha boldogok.

2018. máj. 29. 12:16
 12/48 anonim ***** válasza:
91%
De ha valaki nyűgnek tart valamit, miért csinálja azt?
2018. máj. 29. 12:19
 13/48 anonim ***** válasza:
10%

Nem lennének a nők ennyire pénz éhesek meg költök a férfiak is más hogy állnának hozzá.

De nem egy manikürt azt ki nem hagyna az egyik se

A férfi fizessen tartsa el a nőt és még erre jöjön egy gyerek?Pénz nyomda kellene

2018. máj. 29. 12:20
 14/48 anonim ***** válasza:
93%
"Összekeverik a kényelmet a boldogsággal és így sajnos nem is lesznek soha boldogok." Ha előre tudod, hogy ha valahova odamész, meg fognak verni, nem mész oda. Ergo ha előre tudod, hogy nem fogsz tudni megbírkózni egy gyerek felnevelésével, akkor nem vállalsz gyereket. Pláne ha azt is előre érzed, hogy neked az nyűg lesz.
2018. máj. 29. 12:21
 15/48 A kérdező kommentje:

"Tehát, ha már általánosítunk, akkor a kérdés fordítva is adott: a mai férfiak miért nem akarnak gyereket vagy miért csak nagyon későn?"

Én nem mondtam, hogy a férfiak jobbak bármiben is, csak nekem nőkkel van dolgom és a nők hozzáállása érdekel. Én szeretnék 3-4 gyereket, szóval nemtudom más miért nem akar. Gyanítom ha sok nő félre van nevelve, akkor sok férfi is.

2018. máj. 29. 12:26
 16/48 anonim ***** válasza:
94%

Mondjuk más emberek másak, mint te. Nekik lehet ízlik az a kaja, ami neked nem. Elég vadul hangzik, tudom.

A gyerek akarást-nem akarást nem lehet bele/félre nevelni valakiben. Ez belülről jön.

2018. máj. 29. 12:30
 17/48 anonim ***** válasza:
93%

Pedig a gyerekhez két ember kell. És a legtöbb fiatal férfi szublimál, ha meghallja azt a szót, hogy családalapítás.

Öt perc alatt találsz tíz kérdést, ahol a csaj házasodni akar és gyereket, a pasija meg csak rabolja az idejét. 40 évesen ott tartanak a pasik is, hogy élni akarnak. Eszükbe sincs lekötni magukat egy nő mellett.

A másik fele is csak azt hiszi, hogy képes rá. Aztán ovis gyerek mellől dobbant az első fiatal, gyerektelen puncival.

Most erre szüljünk?

Kösz, de részemről kihagyom.

2018. máj. 29. 12:37
 18/48 anonim ***** válasza:
92%
Azt nem tudom, hogy mások miért nem akarnak, én azért, mert egyáltalán nincs bennem anyai ösztön, soha nem is volt. Ennyire egyszerű az egész.
2018. máj. 29. 12:39
 19/48 anonim válasza:
18%

17-es.

Hidd el,vannak akikkel lehetne vállalni gyereket,képesek is lennének rá férfiként,csak a legtöbb ilyenre a nők rá sem néznek,mert nem elég jóképű...

2018. máj. 29. 12:41
 20/48 anonim ***** válasza:
16%
14: Aha persze, mintha ez egy eleve elrendelt dolog lenne. Inkább csak egy jó kifogás, hogy meg se próbálj megoldást találni, pótolni ezt a hiányosságodat. Persze sokkal kényelmesebb semmit sem csinálni...
2018. máj. 29. 12:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!