Kinek milyem nyavalyák jöttek elő szülés után?
Figyelt kérdés
Én hallottam mástól is, hogy ez meg az előjött szülés után. 1. szülésem óta puffadás-hasmenés-székrekedés kísér (IBS a diagnózis, semmit se találtak) 2. szülésem óta meg sokszor dagad a lábam, különbül, mint amikor a babát vártam. Nincs oka ennek se, bár csak vérképet tartott indokoltnak a háziorvosom, az alapján nem jelent semmi rosszat. Nektek is van hasonló?2018. máj. 28. 20:10
11/13 anonim válasza:
Szülés után közel 3 hónapig folyamatosan be volt dugulva a fülem, és furcsa kattogó hangokat hallottam. Hülyeségnek hangzik, de iszonyat bosszantó volt, nagyon megnehezítette a napjainkat.
12/13 anonim válasza:
Mélyvénás trombózis, csontritkulás, gerincsérv, amik leginkább "zavartak".
13/13 anonim válasza:
Lumbago 2x, megemeltem a gyereket.
Visszerek, nem mulnak el.
A hasam log, hiaba a torna.
Durvabb menstruacio.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!