Van itt olyan akinek szülés után nagyon fájt
menstrualni?
Figyelt kérdés
Csaszarom volt 5honapja. Előtte sosem volt bajom mikor megvolt. Most pedig mielőtt megjon előtte 1 hétig émelygés, hányinger, fejfájás. Mindig attól félek h terhes vagyok a védekezés ellenére, majd megjon. Amikor pedig megvan annyira fáj h majd belehalok és puffadok. Most már mindig ilyen lesz? 😣
Illetve ha válaszolok akkor írnátok ötletet h mi az ami jó fájdalomcsillapito erre?
Nekem a gátam fáj nagyon, mintha le akarna szakadni meg nagyon erős a vérzésem. Mikor megjön megy is a hasam, előtte már napokkal vizesedek és puffadok. Borzasztó. :/ Remélem nem lesz mindig ilyen, bár én nem tapasztaltam javuló tendenciát, talán a vérzés mintha már nem lenne annyira erős. 10 hónapja szültem, 2 hónappal szülés után jött meg először.
Az alhasad fáj? Vagy a puffadás miatt fáj a hasad? Szoptatsz?
Amúgy még 1. babám születése után volt pár olyan hónap, mikor ovuláció körül hányingerem volt. Hát nem tudom miért, de az biztos, hogy vagy 3-4 ciklus volt az egész, utána már nem volt hányinger.
2018. máj. 14. 21:45
2/12 anonim válasza:
Én eddig pont fordítva vagyok, 20 évig minden hónapban szenvedtem mint a kutya, mióta a fiam megszületett egész elviselhető. Nekem sosem használtak a görcsoldók és egyszerű fájdalomcsillapítók. Felnőtt fejjel, magamnak kellett rájönnöm, hogy fájdalomcsillapító hatású gyulladáscsökkentőre van szükségem, egyfajta prosztaglandin gátlóra. Ilyen például az Analgesin. Vagy ott a Nidol. Mindkettő vényköteles és nem egy könnyed aspirin kategória, de van az a szitu mikor kell, én már csak tudom.
2018. máj. 14. 22:20
3/12 A kérdező kommentje:
2hete már nem szoptatok, de szülés után 7 héttel megjott. Az meg nem is volt durva csak az elmúlt kettő. Erős nekem is a vérzés. Az alhasam fáj és ilyenkor puffadok is az meg feljebb fáj. Kész halál.
2018. máj. 14. 22:21
4/12 anonim válasza:
Én eddig egyszer menstrualtam a fel évvel ezelőtti csaszarom óta,de sokkal rosszabb volt mint terhesség előtt.Sokkal előbb jöttek a pms tünetek is,meg gorcsoltem de nagyon.Remenykedek, hogy ha vissza áll a szervezetembe minden akkor nem lesz ennyire pocsék.
2018. máj. 14. 23:04
5/12 anonim válasza:
Nekem is pont fordítva volt. Szülés előtt, de főleg kamasz koromban nagyon görcsöltem, szülés után elviselhetőbb lett.
2018. máj. 14. 23:34
6/12 anonim válasza:
6 hete szültem term. úton ... Szoptatok is mégis egy hete újra megjött . (Gyermekágyi már 4 hét után nem volt) . Szülés előtt katasztrófa volt ha megjött . Görcsoldó semmit nem használt sosem ,pedig volt ,hogy felállni nem bírtam úgy görcsöltem illetve a derekam majd le szakadt . Most éppen éppen görcsölget a hasam de lényegében észre sem veszem ,hogy épp megvan .
2018. máj. 14. 23:35
7/12 anonim válasza:
Nekem a vérzés mennyisége változott a szülés óta, brutálisan sok lett. Olyan szinten, hogy nem tudok az első napokban elmenni otthonról. De amikor muszáj mennem , legvastagabb tampon + legvastagabb éjszakai betét és a buszmegállóig már úgy jutok el , hogy véres a szoknyám.
2018. máj. 15. 00:41
8/12 anonim válasza:
Én is így vagyok, mint te! 19 hónapos a lányom, szülés utáni 7. hónapban jött meg először. Akkor azt hittem, csak az első lesz ilyen durva. Eltelt egy év és sajnos ugyan úgy fàj. Hányingerem van előtte, szédülök. Ha meg megjött, akkor kb ömlik, úgy görcsölök h a falat kaparom, 3 napig fàjdalomcsillapítón èlek kb. Sokáig is tart, nekem terhesség előtt max 4 nap volt, ebből 1 közepesen erős, a mardékon meg a mini tampon is elég volt. Most 5-6 nap és az első két nap egy normál tampon max 2 órát bír, de lehet sokat mondtam. Viszont ami jó, hogy napra pontosan szokott megjönni. Előtte +- 2-3 nap is volt, most pont 30.
Nekem jó rà a rózsaszín nurofen rapid. 5 perc alatt hat. De ha nagyon elviselhetetlen, akkor algopirint szoktam bevenni.
2018. máj. 15. 02:14
9/12 anonim válasza:
Előző vagyok, azt elfelejtettem, hogy az ovu-t is nagyon megérzem. Olyankor egy napig szintèn fàjdalomcsillapító kell, mert iszonyatosan görcsölök, hányingerem van.
2018. máj. 15. 02:17
10/12 anonim válasza:
Nekem is csaszarom volt mar ketto. Nekem mindig is gorcsolt a hasam amikor megjott, gyogyszerek, hasmelegito stb.. szules ota semmi. Amikor megint enyhe menstruacios gorcsom lett, az lett gyanus, es kiderult megint terhes vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!