Ti mikor kezdtetek menstruálni szülés után?
Bocs, elküldtem, pedig még nem akartam. Szóval 15 hónapig bőven volt tejem, de miután megjött, minden hónapban, mielőtt megjött, úgy 5-6 nappal csökkenni kezdett, és miután elmúlt, sem érte el soha az eredeti mennyiséget. Így egyre fogyott és fogyott, de a babámnak ugyanúgy ízlett.
A vége kínszenvedés volt, akkor már fájt is nekem.
Hatással lehet, ez egyéni. A tej mennyisége is csökkenhet és az íze is változhat, igen.
Annyit tudsz ilyenkor tenni, hogy többet iszol, ha úgy látod, segít, és többet is szoptatsz, ha a babád igényli és elfogadja. Remélhetőleg ez elég is lesz.
Nekem a nagynál 2 hónap után jött meg (ekkor még időhöz kötötten szoptattam), a kicsinél 9 hónap után, de ebbe lehet, hogy belejátszott egy félnapos kórházi kezelés, amivel néhány szopi kimaradt. Szerencsém volt, egyiknél se okozott semmilyen gondot. A nagy 40 hónapig szopott, a kicsi 20 hós és még ő is szopizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!