Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után mennyi időre...

Szülés után mennyi időre kezdtetek menstruálni?

Figyelt kérdés
Szülés utáni 3. hétben vagyok, úgy tűnt, hogy kezd abbamaradni a vérzés, majd egyszercsak újra megindult. Lehet, hogy ez még mindig a tisztuló vérzés vagy esetleg menstruáció? (Nincs tejem, úgy tudom, ezért is jöhet hamarabb a menstruáció.)
2009. márc. 29. 13:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem úgy nagyjából a szülés utáni ötödik héten jött meg. Először azt hittem, hogy a szülés utáni vérzés erősödött fel újra. Sokkal több volt mint a szülés előtti vérzés, akkor lett számomra egyértelmű, hogy miről van szó amikor 5 nap után teljesen elmúlt.
2009. márc. 29. 13:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

szia!

nekem szülés után a 6 hét letelte után rögtön az első nap. Azóta is rendszeresen megjön.

2009. márc. 29. 14:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem viszont csak 9 hónap után jött meg. Nagyban függ attól, hogy meddig és mennyit szoptatsz. A kislányom 5,5 hónapos koráig csak anyatejet kapott, 10 hónapos koráig szopott. Rengeteget evett, még nem volt három hónapos, amikor megduplázta a születési súlyát.
2009. márc. 29. 14:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ma 6 hónapos a kisfiam, és még nem menstruáltam. Szülés után is csak 3 napig véreztem.

2009. márc. 29. 15:50
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szoptatás végétől számítva három hónap, nem volt más mint azelőtt. Ha nem szoptatsz valóban kezdődhet előbb.
2009. márc. 29. 16:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én szoptatok és először szülés után öt héttel jött meg, aztán pedig szülés után négy hónappal.
2009. márc. 29. 16:55
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Első baba után a 9. hónapban(szopi vége),második baba után a 16.hónapban(szopi végén).
2009. márc. 29. 17:14
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szoptatás mellett a szülést követő 5. hónapban jött meg először, és azóta is rendszeresen.
2009. márc. 29. 17:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is így voltam, kezdett elmúlni és újra erősödött kicsit, teljesen a 6. hét hét végére szűnt meg a vérzés. Én szoptatás mellett 4. hónapban kezdtem menstruálni.
2009. márc. 29. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!