Van itt olyan akinek szülés után nagyon fájt menstrualni?
Csaszarom volt 5honapja. Előtte sosem volt bajom mikor megvolt. Most pedig mielőtt megjon előtte 1 hétig émelygés, hányinger, fejfájás. Mindig attól félek h terhes vagyok a védekezés ellenére, majd megjon. Amikor pedig megvan annyira fáj h majd belehalok és puffadok. Most már mindig ilyen lesz? 😣
Illetve ha válaszolok akkor írnátok ötletet h mi az ami jó fájdalomcsillapito erre?
Én természetesen szültem 13 hónapja és azóta is szoptatok. A 7.hónapban jött meg először, azóta többé kevésbé rendszeres. Viszont majdnem minden hónapban más egy kicsit. Most pl enyhén fáj a hasam és a derekam, de a vérzés erős. A múlt hónapban nem fájt egyáltalán, de ugyanúgy erősen vèreztem. De volt már olyan is, hogy enyhèn jött meg, de iszonyúan görcsöltem, sokkal rosszabb volt, mint terhesség előtt, pedig nekem mindig fájdalmas volt. A peteérést pedig szülés óta határozottan érzem.
Szoval még nem jelentenèm ki, hogy neked már mindig ilyen érzés lesz a menstruáció, azért nem olyan rég szültèl. Bár sajnos tényleg van olyan, akinek rosszabb lesz szülés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!