Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem érzitek úgy, hogy egyes...

Nem érzitek úgy, hogy egyes szülők túl sokat posztolnak?

Figyelt kérdés

Minden egyes nap minimum 20 kép, a mindennapi sétáról, ha esetleges program van, akkor 50 kép. Ahogy eszik, játszik, alszik, stb.

A lényeg persze nem is a gyerek, mert amúgy rengeteget panaszkodnak, hogy milyen nehéz vele/velük, de ezt csak privátban, a külvilág felé mindig mosolyognak és minden csodálatos.

Az otthonuk mindig lakáskultúra, legalábbis a képeken.

Erre mindenkinek van energiája vagy én vagyok rosszul beállítva, amiért nekem nem az a fontos, hogy a facebook népét meggyőzzem, hogy juj, de szuper életem van...?

2018. máj. 27. 12:05
 1/10 anonim ***** válasza:
47%
Nincs ilyen ismerősöm. Te meg nem érzed, hogy semmi közöd hozzá hogy ki mit csinál?
2018. máj. 27. 12:07
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Nem csak szülők között van ilyen. Vannak, akik kutyáról, macskáról, motorrol, fociról, kajáról, akármiről posztolnak naponta 20-szor. Az sem jobb. Leiratkozom róluk és akkor nem kell nézni.
2018. máj. 27. 12:11
 3/10 anonim ***** válasza:
71%
Van ilyen ismerősöm. Facebookon már leállítottam a követését, mert elegem volt belőle, hogy mindenhol az ő képeit látom. Így már hidegen hagy a helyzet. Nem értem, mire jó ez. De ők így boldogok, hát csinálják. Aki nem kíváncsi rá (mint ahogy én is), az meg tudja oldani, hogy ne lássa őket mindenhol.
2018. máj. 27. 12:32
 4/10 anonim ***** válasza:
58%
Kedves Magdi anyus, milyen álszentséget? 86 ismerősöm van ebből kb. 10 aki kisgyerekes, mind normális és intelligens, nem, senki nem posztol ki folyamatosan képeket. De vannak az ilyen nők mint te gondolom a te barátnőid ilyenek, egyszerűen tiltsd le őket.
2018. máj. 27. 12:32
 5/10 A kérdező kommentje:

Jó, hát 80 ismerőssel könnyű! :D Nekem ezren felül van, sok helyen éltem.

Lényeg a lényeg, leiratkozhatsz, ez tuti.

De most ezen miért kell megsértődni, ha valaki kitesz egy posztot, szerinted miért teszi ki?

Azért, mert valamilyen reakciót vár rá. Tetszik, nem tetszik, stb. Úgyhogy akkor el kell viselnie azt is, ha nekem nem tetszik, nem?

2018. máj. 27. 12:41
 6/10 anonim ***** válasza:
78%
Miért nem kapcsolod ki a követést? Szerintem a kutyának nem fogsz te onnan hiányozni...
2018. máj. 27. 12:52
 7/10 anonim ***** válasza:
89%

En olyanokat jeloltembe akire kivancsi vagyok. Egy altalanos iskolai osztalytarsamat sem, mert nem voltunk joban. Hidd el , nekem is lenne ezrem felul, foleg mert ket orszagban eltem mar 10-10 evet pluszban.

De persze az ilyen16 evesek ezen versenyeznek , de miert nem valami tini oldalra irogatsz ?

2018. máj. 27. 13:20
 8/10 anonim ***** válasza:
64%
Ez egy bizonyos rétegre jellemző tevékenység. Az ilyen nőkkel általában a kutya nem törődik, nincs egy barátjuk, jó eséllyel a saját férjük is sz*rik a fejükre. Ezért kitalálnak egy álomvilágot, ahol mindenki ővelük foglalkozik, őrájuk kíváncsi. Ennek szól ez a halom posztolás. Neki csak néhány like kell, nem több és máris elhiszi, hogy mindenkit az érdekel, hogy Noelka ma milyen szagút fingott. Holott ha megfordítod a kérdést: ahhoz képest, hogy hány ismerőse van, alig a töredéke veszi a fáradtságot, hogy mikor budin ülve tekergeti az üzenőfalat, rányomjon a tetszik gombra. Az ismerőseinek még ennyit sem ér....
2018. máj. 27. 14:05
 9/10 A kérdező kommentje:

#7 Ne haragudj, de 28 éves vagyok, ez nem verseny, engem nem érdekel, hogy neked hány ismerősöd van.

Annyira primitív itt a válaszolók többsége, kihasználva az arctalanságot egyből elkezd személyeskedni, ezzel csak az a baj, hogy saját magatokat írjátok le.

2018. máj. 27. 20:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Nincs túl sok ismerősöm, viszont nem követek mindenkit. Így nincs ilyen gondom. Csak azt látom, ami érdekel.
2018. máj. 28. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!