Nem érzitek úgy, hogy egyes szülők túl sokat posztolnak?
Minden egyes nap minimum 20 kép, a mindennapi sétáról, ha esetleges program van, akkor 50 kép. Ahogy eszik, játszik, alszik, stb.
A lényeg persze nem is a gyerek, mert amúgy rengeteget panaszkodnak, hogy milyen nehéz vele/velük, de ezt csak privátban, a külvilág felé mindig mosolyognak és minden csodálatos.
Az otthonuk mindig lakáskultúra, legalábbis a képeken.
Erre mindenkinek van energiája vagy én vagyok rosszul beállítva, amiért nekem nem az a fontos, hogy a facebook népét meggyőzzem, hogy juj, de szuper életem van...?

Jó, hát 80 ismerőssel könnyű! :D Nekem ezren felül van, sok helyen éltem.
Lényeg a lényeg, leiratkozhatsz, ez tuti.
De most ezen miért kell megsértődni, ha valaki kitesz egy posztot, szerinted miért teszi ki?
Azért, mert valamilyen reakciót vár rá. Tetszik, nem tetszik, stb. Úgyhogy akkor el kell viselnie azt is, ha nekem nem tetszik, nem?

En olyanokat jeloltembe akire kivancsi vagyok. Egy altalanos iskolai osztalytarsamat sem, mert nem voltunk joban. Hidd el , nekem is lenne ezrem felul, foleg mert ket orszagban eltem mar 10-10 evet pluszban.
De persze az ilyen16 evesek ezen versenyeznek , de miert nem valami tini oldalra irogatsz ?

#7 Ne haragudj, de 28 éves vagyok, ez nem verseny, engem nem érdekel, hogy neked hány ismerősöd van.
Annyira primitív itt a válaszolók többsége, kihasználva az arctalanságot egyből elkezd személyeskedni, ezzel csak az a baj, hogy saját magatokat írjátok le.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!