Több gyerekkel ti a fizikai biztonságot vagy az anyagit választanátok?
2gyerekünk van a férjemmel (másfél és 3évesek)
Az utóbbi időben a férjemnek nagyon veszélyes munkákat adnak ki,és sajnos még ettől rosszabb lesz. Most a 8.-on dolgozik sokszor kikötés nélkül(ordibál a főnök hogy nincs ra idő) később a 14.-én fog,sokszor állvány sincs....
Rettegek hogy 1x azt kell mondanom a gyerekeknek hogy apa nem jön haza 😢
Gondolkozunk a váltason de necces mert sokkal-sokkal kevesebb lesz a bevétel tehát elég nadragszíjhúzós lesz a dolog.(használt ruha,fizetős programok kiesve,benzinen is nagyon kéne spórolni,Játékok stb minden kevesebb...) Beírattam a kicsit bölcsibe,de nem kecsegtettek sok jóval 15helyre addig jelentkeztek 80-an amíg én bementem,de volt még fél nap a jelentkezésből.
Ti mit tennétek?
A rokonnak meg kell mondani,hogy
-Pista figyelj,vagy változtatsz a biztonságon AZONNAL,vagy nem dolgozom neked, hisz tudod,2 kisgyerekem van akiket fel kell nevelnem.Nem szeretnék meghalni,sőt nem szeretnék életem végéig nyomorékon ágyban fekve.Szólj ha megoldottál mindent.
Ez is meg egy opció,ha ő eljön úgyis bukja az összes munkát.
Köszönöm a válaszokat megerősítettéteka véleményemet. Addig rágom a fülét amíg nem megy máshová jelentkezni. Legeslegrosszabb esetben ha még várólistásan sem jut be előbb kicsi,egy év lesz nehéz (még van gyed) többet kell majd nemet mondani a gyerekeknek,de inkább az alkatkertre vagy az autóra vagy játékra mondok nemet mint arra hogy hazajön-e ma apa ☹
"Üzletben nincs barátság." és itt ez hatványozottan értendő.
Azért, hogy ne sértődjön meg a rokon (aki mellesleg számos szabályt áthág), inkább kockáztatjátok a férjed testi épségét?
Ezen gondolkozz el.
A férjemmel egyszer baromi nagy veszekedésünk volt, mert bár ügyes kezű, a villanyszerelésről letiltottam. Nincs hozzá végzettsége és egyszer egy egész emeleten csapta le az áramot, kész szerencse, hogy nem égett oda a drótra.
Mérges volt? Igen. De van egy ÉLŐ, de mérges férjem, akinek azóta sem engedek villanyszerelési munkákat. Jöjjön ki egy szaki, aztán szenesedjen ő a drótra, ne a férjem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!