Gyámügy foglalkozik kiskoru veszélyeztetes miatti bejelentéssel?
Adott egy ismerős család,nem barati de nem is ellenséges a viszony.
Van egy pár hónapos es egy lassan 2 éves gyerek náluk.Anyuka elhanyagolja a gyerekeket,tisztalkodás és pelenkázás téren.Etetni nem etet azt mindig egyéb családtagra bízza,nem vigyáz a gyerekeire,egyedül fél velük m0aradni.Anyuka gyogyszert szet pszichológushoz jár,gyerekesen gondolkodik,nem tud egy össze függő mondatot megfogalmazni.A lakhatasi körülmenyeik katasztrófálisak,nagyon koszosak.Tovabb nem sorolnám.Ha ezt én vagy többen jeleznénk a gyámügynél lenne eredménye?
"nem biztos,hogy ki merne menni utána az utcára,ha ő jelezné a gyámügynek"
Ez sokat elárul.
Ha ti tennétek bejelentést, akkor lehet ti sem mernétek utcára menni. Sőt, tudják hol laktok.
Nyugodtan tehetsz ismeretlenul bejelentest.
Engem is nyomtak mar fel,azota se tudom ki volt.nem is mondjak el,hiaba volt alaptalan a dolog.
Bejelentes nelkul beallitott a gyamugytol egy no,korbenezett.ezutan(hiaba talalt mindent rendben) parszor jarnom kellett egy holgyhoz,kikertek a gyerekek jellemzeset az iskolabol,ovodabol majd volt egy targyalas a gyamugyon.csak ezek utan zartak le a dolgot.....
tegyél bejelentést telefonon, nem kell bemutatkozni, megmondod, hogy ki akarsz maradni ebből, de már nézni nem bírod ami megy. Ki fognak menni. Csak jelentsd, kérlek!!!!!
egy gyejós
(családsegítő és gyermekjóléti központ telefonszámot keress, ne a gyámügyet hívd)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!