Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek mennyi időre veszi át...

Nektek mennyi időre veszi át párotok a kicsit, hogy tudjatok nyugalomban lenni?

Figyelt kérdés
2018. máj. 17. 14:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem veszi át, mert nem evidencia, hogy csak én vagyok vele automatikusan. Ha mindketten itthon vagyunk, mindketten foglalkozunk vele. Ha az egyikünk éppen el van foglalva valamivel (akár dolga van, akár mondjuk olvas, vagy bármi, amiben éppen el van merülve) és menni kell a gyerekhez, egyértelmű, hogy megy a másik.
2018. máj. 17. 20:28
 12/14 anonim ***** válasza:
49%

Nem veszi át, ugyanúgy foglalkozik vele mint én ha hazaér.

Ha közbe dolgom van, főzök stb akkor ő játszik vele,vagy leviszi játszótérre, ha fürdök meg le szoktak menni motorozni addig.

Hétvégén is ha ő akar szusszanni én játszok vele, ha fordítva akkor ő.

De legjobb persze a közös 3-as játék, azért erre is próbálunk időt szakítani, mert ilyenkor látom az igazi boldogságot a kisfiam arcán.

2018. máj. 17. 21:18
 13/14 anonim ***** válasza:
Nálunk mindig az volt a fontos, hogy hármasban játsszunk, töltsünk minőségi időt. Nem vette át, hanem együtt foglalkoztunk a gyerekekkel...a mai napig így tesszük.
2018. máj. 17. 21:55
 14/14 anonim ***** válasza:

Kéthetente kozmetika, havonta körmözés, másfél kéthavonta fodrász, heti két zumba óra- ilyenkor csak ő van vele.

Ha mindketten itthon vagyunk nagyon változó attól függ kinek milyen dolga van.

Muszáj kettőnknek megoldani mert nem nagyon van segítségünk.

Sokat van a babával mindent megcsinál körülötte, nem teher neki.

2018. máj. 18. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!