Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek mennyi időre veszi át...

Nektek mennyi időre veszi át párotok a kicsit, hogy tudjatok nyugalomban lenni?

Figyelt kérdés
2018. máj. 17. 14:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
35%
Fél évente 3 óra kb.
2018. máj. 17. 14:27
 2/14 anonim ***** válasza:
79%
Amikor igényem volt rá.
2018. máj. 17. 14:31
 3/14 anonim ***** válasza:
70%
Tulajdonképpen egèsz este a férjemmel vannak a gyerekek. (3 és másfél évesek) Hétköznap 5 és negyed 6 között ér haza, hétvégén itthon van a férjem. Hétfőnként bevásárolunk, akkor értelem szerűen ketten vagyunk a gyerekekkel. A kedd az igazi kikapcsolódós napom, ilyenkor elmegyek úszni és szaunázni. Szerda-csütörtök-péntek általában fél7től amíg vendég van, dolgozom. (Pincér vagyok) Hétvégén a megrendelésekhez igazítjuk a munkaidőmet. Általában a szombat esti és a vasárnap déli időszak nekem munkával telik. Ezidő alatt a férjem rendezi a gyerekeket.
2018. máj. 17. 14:39
 4/14 anonim ***** válasza:
52%
Amikor hazaért, egyből átvette és jellemzően csak szoptatni vettem vissza.
2018. máj. 17. 14:52
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Este az övé az összes, én csak vacsiztatok és szoptatok. Mese felváltva. 😊
2018. máj. 17. 15:07
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem azèrt veszi át, hanem mert az ő gyereke is és foglalkozni akar vele, úgyhogy amikor csak teheti.

Mondjuk nekem ilyenkor nem nyugi van, hanem házimunka

2018. máj. 17. 15:21
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Bármikor, amikor kell.
2018. máj. 17. 17:58
 8/14 anonim ***** válasza:
Amikor kell!mondjuk nekem is inkább házimunka szokott lenni mert a pihenést meg ilyesmiket alvás időben intézem ;)
2018. máj. 17. 18:18
 9/14 anonim ***** válasza:
Ritkàn es keves idore. Nekem. Õ elegedett.
2018. máj. 17. 18:18
 10/14 anonim ***** válasza:
61%

Max 5 perc naponta, ha jelzem neki.... Valahogy nem veszi észre magát, aztán meg azon problémázik, mért nem akar nála maradni a gyerek :O

Egyébként a szülei is ilyenek (nagyszülők) heti 1szer pár órát vannak vele. Ez valami családi vonás... egyébként párom minden álma a saját gyerek volt...fel se merült bennem, hogy ennyire távol fogja tartani magát a kicsitől.

Az én apukám teljesen más, minden nap elvan vele min. fél órát. Azért nem többet,mert van másik unokája is 😀

2018. máj. 17. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!