Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ovodába kötelező járniuk a...

Ovodába kötelező járniuk a babáknak már 3 éves kortól vagy csak az utolsó ovis évben?

Figyelt kérdés
2008. okt. 30. 16:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy kötelező-e..szerintem csak 6 éves kortól , de ha nem jár akkor nem is tud majd az iskolai környezetbe beilleszkedni.
2008. okt. 30. 16:07
 2/7 anonim ***** válasza:
29%
igen, én úgy tudom, 3 éves kortól kötelező
2008. okt. 30. 16:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

csak az utolsó év kötelezö az iskolai felkészités miatt

van aki 4 évesen kezdi

2008. okt. 30. 17:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem kötelező, ahogy az előttem író is írta.

Csak az utolsó 1 év, az az iskolára készít fel.

Az én fiam is csak 4 évesen kezdte, de akkor sem járt mindig-- sokat utaztunk (ő is 3 évet járt mint a többi gyerek)

Az utolsó évben már kellett.

2008. okt. 30. 17:42
 5/7 Andika001 ***** válasza:
100%

SZIa! Én óvódai dajka vagyok,és úgy gondolom nem árt a gyermeknek az óvoda.sok kisgyerekkel játszhat,ami neki jó mert könnyen szociializálódik majd,és azért is jó mert ott játék mellet tanul is!

tehát én óvoda párti vagyok

2008. okt. 30. 19:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2008. okt. 30. 20:39
 7/7 anonim ***** válasza:
77%

Most én is belegondoltam, hogy ha nincs az a 4 év, amit oviban töltöttem, akkor azt sem tudtam volna, hogy mi az enyém, tied, övé közti különbség, mellesleg összetojtam volna magam általános iskolában a félelemtől... :-)

Tudom, nem ez volt a kérdés, csak úgy megjegyeztem! Köszi, hogy elmondhattam!

2008. okt. 31. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!