Egyetem alatt mennyire vállalható egy baba? Szülők ti mit szólnátok ha a lányotok teherbe esne?
22 évesen, abban az esetben ha a lánynak nem lenne önálló keresete hanem teljesen függne a barátjától vagy a szüleitől? (Friss kapcsolat, de a barátja idősebb és anyagilag és érzelmileg is támogatná)
Eddig kollégiumban lakott ahogy végzett a félévvel odaköltözik a barátjához. (Közel a családhoz)
Azért érdekelne a szülők véleménye mert hallottam hogy egy páran kiakadtak a történteken.
Egyetem alatt...
Nincs keresete....
Függ a barátjától, szülőktől...
Friss kapcsolat...
Sokkal idősebb pasi...
Csak ezek miatt baromira nem örülnèk külön-külön sem, nemhogy igy halmozva.
Nem tudsz várni 22 èvesen pár èvet amig kiforr és bizonyit a kapcsolat, végzel és elkezdesz kicsit dolgozni???
Dehogynem tudna várni utolsó, várt volna, hiszen védekeztek!!!
Remélem érted az iróniát :)
Én nem erre fogom nevelni a gyerekem, hogy a semmire szüljön. Ha mégis besikerülne, támogatnám, de hozzám nem hozhatná a síró gyereket hosszútávon, én végeztem ezzel a korszakkal, a lakhatását neki kellene megoldania a gyerek apjával.
Nem megoldhatatlan, nekem voltak évfolyamtársaim, ahol meg tudták oldani. Igaz, valamennyi esetben stabil anyagi háttér és párkapcsolat, illetve kellően talpraesett nőkről volt szó. Ha a lányom ilyen helyzetbe kerülne nem fetrengenék a boldogságtól, de azért akkora tragédia sem lenne, hogy felhúzzam magam a diófára.
Inkább előzzük meg a "bajt", és várja meg az egyetem végét. Nők ezreinek sikerül nem teherbe esniük, úgyhogy annyira azért nem lehet borzasztóan nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!