Melyik virágnév vállalható szerintetek?
Sok virágnév vállalható, az már egy más kérdés, hogy nekem tetszik-e.
Inkább azt írom, ami számomra azért nem vállalható, mert nem igazán tudom elképzelni egy személy neveként, mert vagy inkább egy betegség (pl. Azálea) jut róla eszembe, mint egy virág, vagy röhejes és komolytalan (pl. Vanília).
Ezek pl. Nárcisz, Amarillisz, Azálea, Szegfű, Hóvirág, Vadvirág, Verbéna, Tulipán, Tűzvirág, Hunorka, Liliom, Árnika, Árvácska, Begónia, Búzavirág, Ciklámen, Cinnia, Csillagvirág, Enciána, Frézia, Gardénia, Gyopárka, Gyöngyvirág, Kamélia, Margaréta, Nefelejcs, Primula, Rezeda, Sáfrány, Szirom, Orchidea, Vanília, Fahéj.
Sok virágnév vállalható, az más kérdés, hogy tetszik-e. A kedvencem az Írisz.
Inkább azt írom, ami számomra azért vállalhatatlan, mert nem tudom elképzelni egy személy neveként, mert vagy egy betegség (Azálea) jut róla eszembe, vagy egyszerűen röhejes és komolytalan (pl. Fahéj).
Ezek pl:
Amarillisz, Azálea, Szegfű, Hóvirág, Hunorka, Vadvirág, Verbéna, Tulipán, Tűzvirág, Liliom, Aloe, Árnika, Árvácska, Begónia, Búzavirág, Ciklámen, Cinnia, Csillagvirág, Enciána, Frézia, Gardénia, Gyopárka, Gyöngyvirág, Kamélia, Margaréta, Nefelejcs, Primula, Rezeda, Sáfrány, Vanília, Orchidea, Fahéj, Szirom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!