Nagy gondban vagyunk, nagyon tetszik az Elza név de most a mese miatt nem jutunk dűlőre. Vállalható név szerintetek?
Szerintem mindentől függetlenül csúnya, mamáméknál az anyatehén volt Elza,így mindig ez jut eszembe.
De ha nektek ez tetszik, akkor adjátok, bár én adnék mellé egy vállalhatóbb nevet is. Viszont mivel mostanában tucatnév lett, nem hiszem hogy problémája lenne belőle.
Nem hiszem hogy egyhamar eltűnne ez a mese túl népszerű. Esetleg Eliza? Szerintem szebb is és becézhető Lizi vagy Liza Eli.
Ha belegondolsz sok kislány Anna és talán az a másik szereplő nem? (Fiam van nem vagyok képben a lányos mesékben)
De ott a spongyabob és mégis sok fiú Patrik.
Az én egyukik kislányom Eliza, különleges, senkit nem hívnak így a környezetünkben.
Amúgy engem nem érdekelne mit mondanak mások! És ha a meséből tetszett meg ez a név?????? Én sem magamtól találtam ki a gyerekeim nevét és anyakönyveztettem, hanem hallottam/olvastam valahol. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!